VINN ETT BESÖK PÅ THE SPA!

Vinnarna i sommartävlingen är utsedda och vi tackar för det fina engagemanget! Hurra vad ni är bra allihop! :-D
VÅR SOMMARTÄVLING 2016

Detta är en exklusiv tävling för dig som är ägare till en Bostad&Co-handduk! Reglerna är enkla - har du en handduk så har du chans att vinna en dag på Hotel Tylösands The Spa när kylan kryper sig på igen och både löv och snöflingor singlar ner från skyn istället för solstrålar!


Gör så här: 

Fota eller filma din Bostad&Co-handduk på valfri plats. 

1. Gå in på vår Facebooksida (som vi hoppas att du gillar och följer)
2. Gå in på vårt evenemang ”Sommar med Bostad&Co - Tävla om en dag på The Spa!” eller följ länken här direkt. 
3. Ladda upp din bild/film och berätta med vem du vill ta med dig på The Spa

Sen då?

Varje gilla och unik kommentar (en kommentar per person) ger en poäng. 
Den bild på evenemangssidan med högst totalpoäng 22/8 kommer att utses som vinnarbild. 


Bonustips: 

Dela gärna bilden till din Facebooksida med uppmaningen till dina vänner att gilla den på vår evenemangssida  (detta för att vi ska kunna räkna alla gilla och kommentarer och samla bilderna till ett och samma ställe)

Tipsa fler av dina kompisar att gilla din bild/film genom att lägga upp den på andra sociala media och hänvisa till vårt evenemang på Facebook! Vi har aktiva konton på Instagram, Youtube, Pinterest, Google+ och Twitter
Du får då gärna tagga din bild #bostadcohandduk och @bostadco. Den som väckt störst engagemang totalt sett får en liten bonusgåva, så se till att vi får veta att du varit igång genom att meddela oss detta! 

LYCKA TILL!

Tävlingsvillkor:

Du får delta i tävlingen med hur många bilder/filmer du vill. 

När du publicerar din bild med #bostadcohandduk i sociala medier godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för för respektive media. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du är minst 18 år och att du själv har tagit bilden och inte begår intrång i annans rättigheter. Bostad&Co förbehåller sig rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt är etiskt eller moraliskt opassande liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. Bostad&Co förbehåller sig rätten att använda bilder som taggats med #bostadcohandduk för att marknadsföra tävlingen i sina egna kanaler. Såsom på hemsida och i sociala medier. Vinnarbilden kan även publiceras i Bostad&Cos egna kanaler efter tävlingens avslut.

Tävlingen pågår under sommaren 2016 och avslutas 22/8. En vinnare utses i tävlingen samt minst en bonusgåva kommer att delas ut. Vinnaren publiceras på Bostad&Co hemsida och sociala medier. Vinnarna utses utifrån antal gilla på evenemangssidan som skapats för tävlingen. Beslut går ej att överklaga. Vinnarna meddelas på hemsida och Facebook. Vinsten består av Vinsten består i ett dagsspa på Hotel Tylösand för två personer (= ett presentkort till ett värde av 2000 kr - vilket till exempel räcker till två st dagspa inklusive lunchbuffé och 50 min behandling, måndag-torsdag. Läs mer på www.tylosand.se/dagspa.
 Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna tilldelas sitt pris genom att maila kontaktuppgifter till info@bostadco.se. Tävlingen anordnas och ansvaras av Bostad&Co. Facebook har ingen inblandning i tävlingen. För eventuella frågor om tävlingen kontakta jessika@bostadco.se