Engagemang & sponsORSKAP

Vi på Bostad&Co tycker att det är viktigt med engagemang. Föreningslivet bygger på det och vi har alla anknytning till detta på flera olika sätt. Som aktiva eller som föräldrar. Vi har valt ut några föreningar och nätverk som våra hjärtan klappar lite extra för och där är vi mer aktiva. 


2018 har vi valt att stötta HBK, Halmstad Hylte Volley, Halmstad Frigymnaster, Halmstad Padel club, Vilshärads Padel masters, Team Rynkeby och Aktiv Skola. 


SPONSRING


Vi får ofta frågan om vi kan tänka oss att sponsra än det ena, än det andra. Helst hade vi velat bidra till allt. Det finns enormt många fina ändamål och engagemang att stötta och vi avsätter årligen en summa för detta. För att göra det enklare och mer rättvist för alla samlar vi in alla ansökningar under året och beslutar kring den 1 november vad vi ska sponsra nästkommande år. 


Om du vill söka bidrag/sponsorpengar från oss ber vi dig därför att fylla i nedan formulär så återkommer vi till dig någon gång under november eller december med vårt beslut! Om du vill skriva en längre text eller bifoga flera filer/bilder ber vi dig att skicka ett mail till info@bostadco.se. Tack!


Namn: *
Adress:
Telefon:
Epostadress: *
Bifoga fil:
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska