det är vi som hjälper dig i din bostadsaffär


Ante Nilsson är en sann lagspelare som klistrat fast handbollsskorna på hyllan och bytt ut laget HK Drott mot Bostad&Co. Som lagkapten i det forna laget sammansvetsar han idag mäklarteamet och ser till att driva affärer i mål istället för bollar. Under åren som etablerad fastighetsmäklare i Halmstad har han inte bara lärt sig det praktiska i en förmedling, utan också allt det andra runt om - det känslomässiga, att vara öppen och ödmjuk inför varje försäljning. För Ante är det viktigt att ha alla med sig på planen i affären, från säljare till intressenter och köpare. När alla är nöjda kan han bocka av förmedlingen som en vinst i protokollet! 

Bakgrund: Ante har under åren som mäklare kammat hem olika priser bland annat inom kategorierna ”Nöjdast Kunder” och ”Årets Mäklare”. Han har också nominerats till ”Årets Mäklarprofil” av Mäklarsamfundet, framröstad som en av tre personer i branschen i landet. Han grundade Bostad&Co 2014 då han sökte en egen väg till hur han ville se ut och verka som fastighetsmäklare. 

Kontakt: Andréas Ante Nilsson - ante@bostadco.se. Mobil 0731 499 501Kalle Svensson är tidigare cyklist på elitnivå, men som mäklare är han sällan ute och cyklar! Kalle är fokuserad, van att slipa på detaljerna och har ett driv som snabbt tar honom framåt. Han lutar sig tryggt mot lagar och paragrafer och ser till att hjulen snurrar i förmedlingen. Åren som mäklare har givit kunskaper om marknaden, olika typer av bostäder, situationer och människor. Det har gjort honom trygg inför det stora uppdrag som en förmedling innebär. Kalles ordningssinne är till gagn för alla på kontoret också, han är den som ser att blommorna behöver vatten och som ser till att alla mår
bra.

Bakgrund: Kalle har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Han arbetade som mäklarassistent under de två åren han studerade till mäklare och kommer ursprungligen från försäkringsvärlden efter det han lagt kockhatten på hyllan. Idag är han delägare på Bostad&Co

Kontakt: Kalle Svensson - kalle@bostadco.se. Mobil 0731 499 503 Som före detta volleybollspelare i Halmstad Hylte Volley och Falkenberg är vår mäklare Henric Johansson van att hålla bollarna i luften. Efter en lång och aktiv karriär, som genererade totalt nio elitseriesäsonger, tre SM-guld och ett 50-tal landskamper har han nu valt att lägga ner volleybollen. Istället bollar han bostadsrättsaffärer med van och skicklig hand. Han är den i Halmstad som sålt flest bostadsrätter och vi är glada och stolta över att ha honom hos oss på Bostad&Co. Inte bara för att han är skicklig och kunnig, utan även för att han är en kul kille som definitivt höjer stämningen på kontoret! Med en vinnares driv har han lagt energin på att lära sig allt som är värt att veta om Halmstads bostadsrättsföreningar. Han har en oslagbar koll och säger själv att ”det känns förtroendefullt att kunna lägga särskild kraft på förmedlingen av bostadsrätter”. För dig som säljare innebär det naturligtvis en trygg förmedling, både för dig och för den som köper din bostad.

Bakgrund: Henric är delägare på Bostad&Co och har specialiserat sig som bostadsrättsmäklare sedan 2007. 

Kontakt: Henric Johansson - henric@bostadco.se. Mobil 0731 499 502Jessika Nilsson är den enda på kontoret som inte har elitidrottsbakgrund. Det betyder inte att inte idrotten står henne varmt om hjärtat eller att hon saknar vinnarskalle! Med barn som tränar gymnastik hos Halmstad Frigymnaster är hon engagerad i föreningen och själv tränar hon på gym, spelar mer än gärna padel och springer en runda när tillfälle ges.  Trots att hon inte gillar att springa lopp har hon genomfört ett maraton ”bara för att se om det går”. Hon verkar hinna hur mycket som helst och skriver noveller, målar tavlor och fotograferar på fritiden! Hon har också ett uppdrag som styrelsemedlem och som verksam i marknadsgruppen i Marknadsföreningen i Halland.

Bakgrund: Jessika är registrerad fastighetsmäklare men trivs bäst i bakgrunden. Marknadsföring är hennes huvudsyssla idag efter att ha sålt bioreklam, arbetat som eventkoordinator, privatrådgivare med fokus på bolån och samlat på sig erfarenheter i alla möjliga andra sammanhang. Hon är fru till Ante Nilsson på kontoret. 

Kontakt: Jessika Nilsson - jessika@bostadco.se. Mobil 0731 499 504