HOMEStyling inför försäljning?

De allra flesta vill visa upp sin bostad från sin bästa sida inför en försäljning, eftersom detta gör att fler blir intresserade av att köpa den (eller någon över huvud taget) och kanske till och med kan tänka sig att lägga ett bud extra för att få den! Men hur gör man då?Det är lite som när man säljer bilen och ser till att den är tvättad och städad. Man kan ju göra det själv, lägga lite tid. Kanske sätter man in en doftgran. Eller så har man inte tid, kunskap eller de rätta putsmedlen, så man lämnar på rekond. För man vill ju ha den såld. Och ibland behöver man hjälp.
På samma sätt tänker vi att den som säljer sin bostad ibland behöver hjälp. Det är stor skillnad på hur man upplever en bostad på foto och i verkligheten, och det är också en stor skillnad på hur man upplever en bostad som man bara besöker och en som man ska kunna tänka sig att köpa.Vi har en professionell fotograf som tar bilderna till våra beskrivningar – för att visa bostaden på bästa sätt! Och det är därför vi har ett samarbete med en stylist/inredare som kan vara på plats innan eller vid fotografering – för att fotografen ska kunna ta bilder som visar bostaden på bästa sätt.
Det handlar sällan om att måla om och byta ut inredning utan mer om att rensa upp, öppna upp och skapa möjligheter för intressenterna att se sig själv och sina möbler i bostaden!Vi bjuder på första konsultationen med en stylist så att du själv kan avgöra om du vill pricka av den checklista med tips som du får vid besöket, eller om du vill anlita henne till att fixa allt åt dig!


*Bilderna i det här fallet är tagna vid ett annat tillfälle och har stylats av kund och Bostad&Co, men visar principen av vad du kan göra själv eller få hjälp med. Bostaden stylades efter en längre tid ute på marknaden utan intressenter, och såldes sedan snabbt!