mta Bygg OCH ANLÄGGNING

Vi gillar att samarbeta med MTA Bygg och Anläggning. De är flexibla och skickliga och det är alltid lika trevligt att ha med dem att göra! Om sig själva säger de såhär:

MTA är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg och Helsingborg med verksamhet i hela Halland och norra Skåne. Vi jobbar med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer.

MTA startade sin verksamhet i april 2010 efter att de tre delägarna på eget initiativ lämnat sina tidigare anställningar i ett av Sveriges större byggföretag. Möjligheten att från grunden få skapa ett eget företag med en ny företagskultur, enkla och snabba beslutsvägar samt ett utpräglat entreprenörskap med kunden i fokus var huvudanledningen till uppstarten. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörernas på den halländska byggmarknaden. 2013 utökades verksamheten med en avdelning i Varberg och två år senare togs steget in i den Skånska marknaden genom etablering i Helsingborg. Efter fem års verksamhet har MTA växt till att sysselsätta ca 170 st medarbetare med mycket hög kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är det lokala företaget med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. Prova att samarbeta med oss. Vi är allt det vi säger oss vara.

Du kan läsa mer om MTA på www.mtabygg.se

BLOGG

MTA har även gästat vår blogg och delar där med sig av de bästa inredningstipsen! Du hittar inlägget via denna länk: