Att sälja sitt hem...

Att sälja sitt hem för att man hittat ett nytt kan upplevas roligt och spännande. Att sälja för att man måste kan kännas uppgivet och jobbigt. Vilken situation du än befinner dig i och vilka skäl du än har, så kan det kännas tryggt att veta att vi troligen har erfarenheter av din situation. Vi gör vad vi kan för att underlätta för dig när du vill eller måste tänka på annat. Innan, under och efter försäljningen.


Det är inte alltid lätt att veta i vilken ordning man ska ta allting. Ska man sälja först eller köpa först? Ska jag renovera före försäljning? Ska jag vänta med att sälja till hösten eller våren? Det finns lika många svar som det finns situationer. Vi på Bostad&Co tar oss tid att prata igenom alla om, men och hur så att du är trygg i att dina val passar just för dig.


Vårt arbetssätt gör att du kan känna dig trygg genom hela processen. Vi är ofta först på bollen när det kommer till nya tekniska lösningar, vilket hjälper oss att bland annat marknadsföra bostäderna så att rätt köpare hittar dem! 


Här till höger hittar du länkar till svar på några vanliga frågeställningar som många i din situation funderar över. 


Ps. Boka en kostnadsfri värdering och rådgivning redan idag!