förbered din bostadsaffär

Om du har börjat fundera på att byta bostad men inte riktigt vet hur och när, kan vi hjälpa dig! Med vår kostnadsfria tjänst "I startblocken" förbereder vi dig och din försäljning så att du kan känna dig lugn och trygg genom hela processen. 

Fördelarna att förbereda sig i god tid är många. När drömbostaden plötsligt dyker upp har du fattat alla beslut och vet hur du ska gå vidare!

Prata med din mäklare om dina drömmar och mål, vårt mål är att hjälpa dig att hitta hem! Vi bevakar marknaden och har koll på vad som är på gång.

Samtidigt som vi hjälper dig att leta gör vi din bostad startklar för försäljning! Det gör att du snabbt är igång när det gäller. Du betalar ingenting för tjänsten och har därför allt att vinna och inget att förlora!

Så här fungerar det, steg-för-steg:

Värdering
Vi kommer hem till dig och värderar bostaden - hänsyn tas till tidigare försäljningar i området, marknadens utveckling, ränteläge, utbud, läge, skick och charm osv. Vi har ingående kunskaper och du kan vara trygg med att du alltid kommer att få ut maximalt för din bostad när du säljer genom oss. Vi lär känna er och era behov och tipsar om eventuella förändringar som kan höja värdet på er bostad, saker ni i lugn och ro kan ta tag i. Ni får också tillgång till vårt stora nätverk där våra kontakter kan hjälpa er på vägen, nästan oavsett vad det handlar om inom boende!

Rådgivning
Ekonomisk rådgivning kring din försäljning är en viktig pusselbit i processen - vad får du kvar och kan lägga in i nästa boende? Vad blir skattekonsekvensen av bostadsbytet? Har du ingen bankkontakt kan vi koppla ihop dig med en så att du dessutom får ett lånelöfte inför köp av din nya bostad.

Besiktning
Det kan vara smart att förbesiktiga bostaden även om det är vanligt att det är köparen som beställer en besiktning i samband med köp. Poängen är att du redan från start vet vad du har att förvänta dig av priset, för vet du felen från början kan du korrigera dem om du vill, eller så kan vi sätta priset utifrån dem. Det dyker inte heller upp några obehagliga överraskningar och du kan sova gott när du vet hur ditt hus mår! 

Homestyling
Vi samarbetar med duktiga stylister som ger dig en timmes kostnadsfri konsultation. Med hjälp av stylisten kan du lyfta fram bostadens optimala förutsättningar och göra den färdig för de viktiga säljande bilderna! 

Fotografering
Vi tar hjälp av en professionell fotograf då en bild säger 1000 ord och 1000 ord inte alltid blir lästa! Ta till dig av tips och råd av mäklare, stylist och fotograf - ett hem ser inte likadant ut på bild som i verkligheten. Fotografen kommer ut och fotograferar bostaden invändigt och utvändigt, i 3D och stillbilder. 

Beskrivning
Mäklaren samlar in all information om bostaden. I det ingår att du berättar om allt från renoveringar till varför du trivts så bra i bostaden, små saker som lyfter fram fördelarna. Vi vill naturligtvis också veta alla nackdelarna. Vi samlar all information i en beskrivning, fint sammanställd tillsammans med bilderna. 

Köpcoach
Nu när du är redo att sälja kan du koncentrera dig på att köpa! Vi träffar och pratar dagligen med människor som vill byta bostad. Vi bevakar också marknaden och vet på så vis vad som är till salu och på gång ut. Det gör att vi kan hjälpa dig att hitta drömbostaden! Vi hjälper dig med tips, råd och stöd när du köper bostad - även om det är via en annan mäklare. Våra goda råd är gratis och som dina personliga bollplank kan du kontakta oss när du vill!

Säljklar - att stå redo "i startblocken"!
När du hittat en ny bostad är allt förberett för de sista justeringarna innan vi kontaktar intressenterna i vårt register samt de vi samlat på oss "i bakgrunden" under tiden du letat ny bostad - och så drar vi igång marknadsföringen av din bostad! 

Vi hjälper dig igenom hela processen och finns här för dig närhelst du har frågor - välkommen till Bostad&Co!

Boka ett möte
Du betalar ingenting för tjänsten "I startblocken" och har därför allt att vinna och inget att förlora! Först den dagen vi sålt din bostad och du har ett påskrivet köpekontrakt i handen så har vi gjort oss förtjänta av ett arvode. Bra va?! 


Namn: *
Adress:
Telefon:
Epostadress: *
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska


Dina uppgifter kan komma att sparas i vårt register för att kunna hjälpa dig vidare i processen.