Referenser

När någon är nöjd med vår insats som mäklare, ja då är vi också nöjda! Här presenterar vi några nöjda köpare och säljare som vi fått möjligheten att hjälpa med sina bostadsaffärer! 

Mic och Thomas - nöjda säljare genom Bostad&Co
"För oss var det inget svårt val av mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet på Von Möllersgatan. Hade fått rekommendation om Henric på Bostad&Co. Det ångrar vi inte. Han är mycket proffsig i sin yrkesroll som mäklare. Tack för all hjälp!"

Mic & Thomas Fjällman

Ulrica Ahlstav - Nöjd säljare genom Bostad&Co
”Jag träffade Ante första gången i september 2016, i samband med en överlåtelsevärdering. Jag fick genast förtroende för honom och tänkte att om jag en dag ska sälja mitt hus, så vill jag att han tar hand om det. Och så blev det! Ny kontakt togs i augusti 2017 och det resulterade i ett fantastiskt team work där vi var överens om alla idéer och beslut. Det kunde inte ha blivit bättre”.

Ulrica Ahlstav

Helene & Per-Anders Bengtsson - nöjda köpare och säljare genom Bostad&Co

"Tidigt våren 2017 beslutade vi oss för att det var dags att börja resan med att skala ner vårt boende från en 1,5-plansvilla på 157 kvm till något mindre.
Våra ungdomar flyttar nu i höst till egna boenden och vi och våra 2 katter behöver inte all den yta som vi har haft de senaste 22 åren.

Vi träffade Ante för en förutsättningslös diskussion i februari, köpte oss en bostadsrätt i slutet av maj med hjälp av Henric, och sålde vår villa med hjälp av Ante i mitten av augusti. Ante och Jessika tog hand om hela marknadsföringsprocessen medan vi var på semester i Italien.

Vi är så jättenöjda och vill säga tusen tack till det härliga gänget på Bostad&Co, som var ett fantastiskt stöd och bollplank i vår omställningsprocess."
 
Helene & Per-Anders Bengtsson


Curt Haglund - nöjd säljare via Bostad&Co

”Bostad&Co är ett härligt gäng som man får se upp till. På flera sätt. Jag har följt marknaden för bostadsrätter på Nissastrand  under ganska lång tid och tror att Bostad&Co är marknadsledande i området. Främst tronar Henric. 
 
 Jag har känt Henric i sex år. När jag skulle välja mäklare för försäljning av min bostadsrätt på Nissastrand, så var Bostad&Co det självklara valet. Att välja en mäklare man litar på är viktigt. Jag skall flytta till Höganäs. 
 
 Hur det gick? Henric sålde lägenheten före visning. Både köparen, jag och Henric var supernöjda, det blev WIN-WIN. Tack Henric!”

Curt Haglund


Victoria och Daniel Stenholm är nöjda med Bostad&Co!

”Vi älskar skjutpartiet i vardagsrummet, antagligen var det avgörande för vårt val av hus. Det fanns en stor potential i det och med små medel har huset blivit mycket större och modernare. Kaminen satte vi in efter sommaren, det är en lyx att elda var dag! 

Vi är jättenöjda med Bostad&Cos insats som mäklare. Vi fick genast en väldigt bra relation med Ante och kände ett stort förtroende och tillit för honom.” 

Victoria & Daniel Stenholm 


Catharina och Daniel Sanjay Hansson hör till Bostad&Cos nöjda köpare och säljare!

”Vi hade letat länge efter ett större hem och hade för stunden gett upp - men där mitt i flödet på Facebook dök en bild upp på en öppen brasa och en tegelvägg. Ett par veckor senare var vi radhusägare. Tänk vad lite slötittande på Facebook kan leda till! 
Tack Bostad&Co för underbar hjälp med både försäljning och köp!”

Kattis & Daniel Sanjay Ohlsson


Anneli Lundgren är nöjd med Bostad&Co!

”Bostad&Co har ingett förtroende genom att alltid vara vara ärliga, tillgängliga och personliga. Genom dialog och lyhördhet har de förstått vilka mina behov som kund varit. Jag är supernöjd med mitt nya boende!”

Anneli Lundgren