Vill du hitta hem?

Har du börjat fundera på att köpa bostad? Vill du känna gräs mellan tårna eller kanske öppna dörrarna till en inglasad balkong? Då har du kommit rätt! Här hittar du bostäder till salu just nu och svar på en hel del frågor, nedladdningsbart material mm. Botanisera gärna bland våra länkar men ännu hellre, titta förbi vårt kontor eller ring och ställ din fråga! 


Vägen till drömbostaden kan kännas lång och lite trasslig. Det är så många om och men att ta hänsyn till. Och väldigt mycket magkänsla och nerver, särskilt när man befinner sig mitt i en budgivning och priset skenar iväg. Vi vet hur det känns. Dels för delar upplevelsen med våra köpare hela dagarna, dels för att vi varit där själva. 


Vi på Bostad&Co tar oss tid för dina frågor, vi hjälper dig genom besiktningar, lånelöften, pantbrev och bostadsdrömmar. Och vårt engagemang slutar inte i att du flyttat in i ditt nya hem, utan fortsätter genom livet när du behöver råd i bostadsfrågor, en värdering till renoveringen, eller när du en dag i framtiden blir säljare till ditt hem och köpare till ett annat.


Lycka till med ditt bostadsletande! Passa gärna på att anmäla dig till vårt intresseregister och till vårt nyhetsbrev samt följ oss i sociala medier så missar du inget som händer hos oss.