VI KAVLAR UPP ÄRMARNA FÖR ATT BLI ÄNNU BÄTTRE – TACK FÖR ATT ALLA SVAR PÅ ENKÄTEN! 


Uppdatering 27/6: Insamlandet av material i marknadsundersökningen är nu slutfört och efter sommaren får vi en fullständig analys från analysföretaget. Stort tack till alla er som bidragit med era svar! <3

Juni 2017: Vi vill bli ännu bättre och nu ställer vi frågan om hur till våra säljare, köpare, intressenter och andra som vill vara med och förbättra mäklartjänsten i Halmstad! 

Det är lätt att slå sig för bröstet och slå sig till ro. Man kan ju själv tycka att man är hur bra som helst, men om man vill veta vad man egentligen går för och står för så måste man fråga marknaden. Det är inte svårare än så. 

Vi på Bostad&Co tar oss tid för dina frågor, och nu vill vi gärna ha dina svar! Dina svar hjälper nämligen oss att bli ännu bättre! 

Om du har köpt eller sålt bostad genom oss de senaste tre åren kommer du att få ett mail där vi ber dig att svara på några frågor rörande oss och mäklartjänsten i stort. Om du inte blir kontaktad (vi kanske har en felaktig mailadress eller fastnar i spamkorgen) och ändå vill delta så maila oss på jessika@bostadco.se eller ring på 0731499504 så skickar vi en länk till dig. Undersökningen pågår under juni 2017. Dina svar är anonyma och sammanställs av PFM Research i Sverige AB. 

Stort tack för din hjälp! <3 

Välkommen att göra ditt livs bästa affärer med oss - även framöver!