TYLÖSKOGEN

Tylöskogen ligger vackert beläget nära naturen i Frösakull. Området ligger mellan Kungsvägen och Fammarpsvägen och är bebyggt med radhus, kedjehus och villor i olika projekt. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till busshållplats, golfbana, restauranger samt Tylö Center med bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restaurang och du har bara 500 meter till finkornig sandstrand där solen går ner i horisonten. 

Frösakull ingår i ett omväxlande kustavsnitt med vacker landskapsbild, stor tillgänglighet och ett etablerat fritidsutnyttjande. Bad, båtsport, fritidsfiske, golf samt strövområden med spår, stigar och fritidsvägar gynnar friluftslivet vare sig man är gammal eller ung. En motionsslinga samt tennisbanor finns också nära tillhands. Husförsäljningen här har under alla år varit väldigt sparsam vilket bekräftar den lugna och hemtrevliga atmosfär som området så väl är känt för. 

Tylösand, Frösakull och Ringenäs är de tre stränderna i Halmstad som såväl Halmstadbor som stans alla turister strömmar till under sommarmånaderna, alla med Blå Flagg. Tylösand är vida berömt för bad och nattliv. Frösakull och Ringenäs är paradisen för barnfamiljer och de som söker lugn och ro, med lättillgängliga parkeringsmöjligheter alldeles intill stränderna. Stränderna är vackra och du tar dig över dynerna på bekväma gångvägar och broar. Hela strandområdet, med bland annat Prins Bertils Stig, besöks av naturnjutare på promenad eller löprunda, året om. 

Restaurangerna i området håller hög klass, som t ex Punch med sin omtyckta mat, miljö samt äventyrsgolf och Salt som med sitt unika läge på klipporna erbjuder en skön upplevelse och lyxig meny. Högklassiga är också restaurangerna på Hotel Tylösand, för att inte tala om deras SPA-avdelning med gym och stora konstgalleri.

Det finns flera golfbanor i närområdet - Halmstad GK, vars norra bana flertalet gånger blivit rankad som en av Europas bästa. Ringenäs GK och Vilshärad GK ligger runt knuten och Halmstad Golfarena erbjuder längdskidåkning på konstsnö vintertid. Alla golfbanor utom senast nämnda erbjuder möjligheten att spela padel som sommaren!


Det här är Brf Tylöskogen för 55+

Ett morgondopp i poolen, en runda på golfbanan, en promenad till närbelägna restauranger på kvällen – allt och lite till är möjligt i Brf Tylöskogen! Här bor Du som, på helt egna villkor, söker likasinnade att dela fritiden med när arbetslivet blivit liv. 

I de stora lägenheterna finns gott om plats för privata middagar, medan föreningen lätt kan ställa till med kräftskiva på poolterrassen eller bridge i de gemensamma utrymmena. Här spelas boule bredvid dammen, tränas i gymmet och det är aldrig långt till en golfrunda eller ett dopp i havet. Till plusvärdena hör de två separata gästlägenheterna med tillhörande terrass, egen carport samt isolerat yttre förråd.

I natursköna Frösakull uppförs 28 exklusiva lägenheter i hög standard och med omsorgsfullt valda material och leverantörer. Ett bra, bekvämt boende att trivas i helt enkelt!