Bygglar tomt, bara att välja det hus som passar dig och din familj...

Vassvägen 4, Gullbrandstorp

UTGÅNGSPRIS4 500 000 kr
FASTIGHETHalmstad Gullbrandstorp 1:666
TYP220 - Småhusenhet, helårsbostad
TOMTSTORLEK820,0 kvm
BOSTADSTYP1 1/2 plan
ANTAL RUM6 rok varav 4 sovrum
Boarea150,7 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Gullbrandstorp
VISNING Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

På högt fritt läge med bästa utsikten...

Nu finns möjligheten att förvärva sista tomten på etapp två! På områdets högsta läge finns nu möjlighet att bygga ditt drömboende med fantastisk utsikt! I samarbete med HalmstadHus och Mjöbäcksvillan erbjuds en stor nybyggnation med totalt 56 tomter i populära Gullbrandstorp! Området ligger på en höjd och har sprängts fram genom omfattande anläggningsarbeten vilket gör tomterna unika i sin utformning.
På denna tomt är det framtaget ett förslag för ett First Choice 1,5-planshus om ca 150 m². Tomten om 820 m² ger en fantastisk utsikt över ängar och hav i horisonten. Observera att pris ovan enbart är ett exempelhus. Tomten ger stora möjligheter att bygga andra hustyper från Mjöbäcksvillan. Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Lite mer information

   
GRUNDPlatta på mark
STOMMETrä
BJÄLKLAGTrä
FASADTräfasad
TAKBEKLÄDNADBetongpannor
FöNSTER3-glasfönster isoler
VENTILATIONMekanisk frånluft med återvinning
VATTEN & AVLOPPKommunalt vatten & avlopp
UPPVÄRMNINGFrånluftsvärmepump - vattenburen värme
TAXERINGSVÄRDE375 000 kr
DRIFTSKOSTNAD23 900 kr/år,
elkostnad 15 000 kr,
vatten/avlopp 3 500 kr,
renhållning 2 400 kr,
försäkring 3 000 kr.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Karl-Johan Svensson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 503
Mail: kalle@bostadco.se

Planlösning med generöst ljusinsläpp...

Välkomna in...
Du kommer själv att sätta din personliga prägel på huset med färg- och materialval.

HALL/ENTRÉ
Välkomnande rymlig hall med klinkergolv och bra avhängningsmöjlighet för hela familjens ytterkläder.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och bra plats för soffgrupp och TV-hörna. Ekparkett och tapetserade väggar.

KÖK
I anslutning till vardagsrummet finner vi köket från Vedum. Vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Kakel som stänkskydd vilket kombineras snyggt med släta vita köksluckor som standard.

SOVRUM
Två sovrum på entréplan och två på övre plan. Sovrum på entréplan erbjuder förvaring i form av garderober och på övre plan sköts klädförvaringen i separat klädkammare. Samtliga sovrum har fint ljusinsläpp, tapetserade väggar och ekparkett som golv.

BADRUM
Större helkaklat badrum på entréplan med WC, duschhörna med glasväggar och handfat med kommod och spegel. På övre plan erbjuds ett mindre WC med samma standard som badrum på entréplan.

ALLRUM
På övre plan finns ett rymligt allrum. Parkettgolv, tapetserade väggar . Det rikliga ljusinsläppet skapar ett trivsamt rum där hela familjen samlas.

KLÄDVÅRD/TVÄTTSTUGA
Ett stort plus är den rymliga tvättstugan med egen groventré och slitstarkt klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Tomt som du anlägger själv efter egna behov...

Tomtbeskrivning

Grovplanerad tomt.

Uteplats

Uteplats föärdigställs av köpare

Parkering

Uppställningsplats för bil finns vid varje fastighet.

Planer och bestämmelser
Planer och bestämmelser: Gullbrandstorp 1:50 M Fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 20130109, Registreringsdatum: 20130206). Akt.nr 1380k-p1010


Kontakt sker via HalmstadHus eller titta in på https://mjobacks.se/ för att titta på olika hustyper.
Calle Göransson
0733 10 48 93
calle.goransson@halmstadhus.se

Om Gullbrandstorp

Gullbrandstorp ligger ca 9 km nordväst om Halmstad och har under senare år fått ett rejält uppsving vad gäller inflyttning och nybyggnation. Den förbättrade vägstandarden samt närhet till stränderna i Vilshärad, Ringenäs och Haverdal bidrar till befolkningsökningen. 

Restriktiva byggbestämmelser kring hästgårdarna söder om Gullbrandstorp säkerhetsställer att rekreationsområdena här inte växer bort i områdets exploatering. Därmed bibehålls ridsporten och landskapets kvalitéer vilket är en tillgång för ortens invånare i det rörliga friluftslivet.

Idag finns i Gullbrandstorp en läkarmottagning, livsmedelsbutik, pizzeria, bensinmack och diverse företag. Flygstaden och centrala Halmstad ligger på behagligt avstånd, med lanthandel, restaurang och café däremellan. Heagård och Möllegård är bra exempel på utflyktsmål i närheten om du blir sugen på delikatesser och fina miljöer! Därtill finner du inte långt från Gullbrandstorp Mjellby Konstmuseum som erbjuder konstutställningar med välkända konstnärer samt aktiviteter därikring, samt Kaggagård om du söker närodlade grönsaker. Området trafikeras av busslinjer nr 10, 30, 75, 330 och 350. Turtätheten är två turer i timman under dagtid. En bra och flitigt använd cykelväg finns också in till Flygstaden och centrala Halmstad. 

Gullbrandstorp har ett rikt föreningsliv. Hembygdsföreningen här är aktiv och har bl. a anordnat vandringar, midsommarfirande och kulturaftnar. Medlemmar har möjlighet att hyra föreningens stuga eller lada. Även Samhällsföreningen är mycket aktiv. På Gullevi IP kan du se GAIS spela fotboll och för barn och unga finns t ex scouterna i området. Onsjö IF kör gympa för vuxna och barn och när det kommer till innebandy kör duktiga Kustens IF på för fullt. HGH (fotboll) är också mycket aktiva. Det är ett samarbete mellan de tre klubbarna Haverdal IF, Gullbrandstorp AIS och Harplinge IK, där ungdomsverksamheterna samverkar. På fredagskvällarna bedriver Gullbrandstorps Föräldraförening fritidsgårdsverksamhet i Gullbrandstorpsskolans lokaler.

Gullbrandstorp har också ett par fina lekplatser, ett utegym och en motionsslinga som är 1,2 km lång. 


Förskolor & skolor

Gullängens förskola med fyra avdelningar (1-5 år), Furugatan 14 
Vilshärads förskola (1-5 år), Skälviksvägen 2
Gullbrandstorps förskola (1-5 år), Skolgatan 7

Gullbrandstorpsskolan (År F-9), Grangatan 11

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här