Mjöbäcksvillor

Klippekullevägen 12, Tomt 2, Steninge

UTGÅNGSPRIS4 400 000 kr
FASTIGHETHalmstad Hulabäck 3:131.
TYP220 - Småhusenhet, helårsbostad
TOMTSTORLEK1 525,0 kvm
BOSTADSTYP1-plansvilla
BYGGÅR2019
ANTAL RUM6 rok varav 4 sovrum
Boarea137,7 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Steninge
VISNING Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Uppför ert nya hus på ett lättsamt vis!

Har ni länge letat ett nytt boende utmed kusten? Nu har ni chansen att förverkliga er drömmar med ett helt för er anpassat boende genom Halmstad Hus försorg! I Steninge och på en fin tomt kommer det uppföras två hus med gångavstånd till buss, hav och restauranger! Halmstad Hus har tagit fram två husmodeller till fasta priser men önskar ni annan hustyp har ni ett brett sortiment från Mjöbäcks Villan att tillgå! Här flyttar ni in, finplanerar trädgård, anlägger uteplats och sätter er färg på huset, sedan är det dags att bjuda in nära och kära på inflyttningsfest!

Lite mer information

   
GRUNDBetongplatta
STOMMETrä
FASADTrä
TAKBEKLÄDNADBetongpannor
FöNSTER3-glasfönster isoler
VENTILATIONMekanisk frånluft
VATTEN & AVLOPPKommunalt vatten & avlopp
UPPVÄRMNINGFrånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme
TAXERINGSVÄRDE978 000 kr
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Ante Nilsson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 501
Mail: ante@bostadco.se

Interiör beskrivning av de föreslagna hustyperna

Interiör beskrivning.

First Choice 1-planshus:

Ett välplanerat hus som känns rymligt med sin öppna planlösning och där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Njut av fördelarna med att bo i ett enplanshus och samtidigt få en känsla av avskildhet genom att huset delas upp i en ”vuxenavdelning” och en ”barnavdelning”. Huset passar även för utmärkt för äldre par då husets ena del kan användas som gästrum med tre sovrum och egen separat toalett.

Direkt när vi kliver in i huset välkomnas vi av en ljus entré med klinkergolv som standard. Till vänster från entrén sett hittar vi husets tänkta barnavdelning. Här finns ett allrum med plats för tv-hörna, tre stycken sovrum, en klädkammare för förvaring samt WC med duschhörna. Badrummet är helkaklat och rymmer handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC.

Husets centrala punkt utgörs av vardagsrum och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens. I anslutning till köket finner vi rymlig tvättstuga med städskåp, värmepanna från NIBE, vask samt torktumlare och tvättmaskin från Siemens. Här finns även groventré i anslutning till tänkt framtida placering av garage.

Husets högra del från entrén sett är tänkt som vuxenavdelning innehållande stort sovrum med plats för dubbelsäng samt walk-in closet och badrum i direkt anslutning. Även detta badrum är helkaklat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. Extra plus för stor walk-in closet med gott om plats för förvaring med direkt access från sovrummet.

First Choice 1,5-planshus:

Ett välplanerat hus där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Vi välkomnas in i rymlig hall med klinkergolv som standard. Till höger från entrén sett hittar vi badrum, master bedroom samt tvättstuga med groventré. Det helkaklade badrummet är välutrustat med handfat med kommod och spegel från Svedbergs, duschväggar av glas samt WC. I anslutning till badrummet finner vi tvättstuga med klinker på golvet, praktisk vask samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Det stora sovrummet angränsar till tvättstugan och även till ett mindre sovrum/kontor. Här finns valmöjligheten att istället använda det mindre sovrummet/kontoret som walk-in closet för extra förvaringsmöjligheter.

Till vänster från entrén sett finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för braskamin vilken kan beställas som tillval i samband med husköpet. Vardagsrummet ger i övrigt gott om plats för soffa och tv för trevliga stunder med familj och vänner och utgång till framtida uteplats i bra solläge. Köket från Vedum är välutrustat och har gott om förvaring i både lådor och överskåp. Vitvarorna i form av ugn, microvågsugn, diskmaskin, spishäll, kylskåp och frys levereras av Siemens.

Vi tar trappan upp till övre plan och finner på höger sida ett större allrum, WC med dusch, klädkammare och två sovrum. Även här är badrummet välutrustat med handfat med kommod från Svedbergs, duschväggar i glas och WC. Förvaringsmöjligheterna på övre plan är goda, dels med tanke på klädkammaren men även med hänsyn till kattvindarna. Allrummet ger en fin utsikt med sina fönster ner mot havet i väster. ligger med fönstren mot havet i väster.

I huspriset är det inkluderat fria produktval enligt separat broschyr. Exempelvis finns det sex olika golvsorter att välja mellan som enhetligt läggs i huset, sex olika bänkskivor att välja mellan till köket och fyra olika kommoder till badrummen.

Tomt

Tomtbeskrivning

Grovplanerad tomt.

Fiber

TV & Internet

Fiber via Halmstads Stadsnät finns i området.


Övrig matnyttig information

I de 4.400.000 kr inkluderas ett nyckelfärdigt 1-plans hus på 137.7 kvm från Mjöbäcks Villan, i samarbete med Halmstad Hus.
Modellen som presenteras är ett First Choice 1-planshus men om ni så önskar annan husmodell från Mjöbäcks Villan är valfriheten stor. T ex kostar ett 1 1/2-planhus om 150,7 kvm fördelat på 6 rum och kök, 4.475.000 kr. (Se bifogade bilder/ritningar)
Se hela Mjöbäcks Villans modellprogram på https://mjobacks.se samt kontakta Calle Göransson på Halmstad Hus för mer utförlig information. Calle Göransson når ni på calle.goransson@halmstadhus.se samt 0733-10 48 93.

Uppritat förslag med husplaceringar är preliminärt. Slutlig hus- och garageplacering kan förändras, bland annat med hänsyn till kommunens slutgiltliga bedömning.

I kostnaderna ovan ingår anslutningsavgift till kommunalt vatten och avlopp (spillvatten och dricksvatten), anslutningsavgift för elinkoppling EON, nybyggnadskarta, bygglovsavgift för hus + carport, utsättning av hus, stenkista för hantering av dagvatten, arvode för kontrollansvarig, byggel under byggtid, hyra av byggelskåp under byggtid, anslutning av byggelskåp till elskåp, hyra av sopcontainer under byggtid, tömning av sopcontainer under byggtid, trädfällning för husets placering enligt uppritad husplacering, extra fyllnadsmaterial/grus för grund för husets placering, schaktning/sprängning för husets placering enligt uppritad husplacering, bortforsling av överblivna massor, eventuella massor som går att behålla grovplaneras på tomten. Det ingår dessutom administration från HalmstadHus av allt ovanstående.

Avstyckning av befintlig tomt kommer genomföras av ägarna och tomtstorlekarna är beräknade till 1.183 kvm på tomt 1 samt 1.525 kvm på tomt 2, exakt tomtstorlek fastställs när avstyckning sker och kan komma att justeras.

Uppförande av carport eller garage är möjligt.

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här