Nyproducerad villa med härliga ytor!

Fammarp 394, Fammarp

UTGÅNGSPRIS4 750 000 kr
FASTIGHETHalmstad Onsjö 3:43
TYP220 - Småhusenhet, helårsbostad
TOMTSTORLEK753,0 kvm
BOSTADSTYP1 1/2-plansvilla
BYGGÅR2019
ANTAL RUM9 rok varav 5 sovrum
Boarea207,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Fammarp
VISNING 31 augusti Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

9 rum & kök och med närhet till hav och "alla måsten"

Söker ni ett nyproducerat boende med genomgående hög finisch och härliga ytor där ni med enkla medel kan sätta er egna prägelI Det finner ni i lugna och natursköna Fammarp, strax utanför Söndrum & Gullbrandstorp. Ett mycket välplanerat och helt nyuppfört lösvirkes hus om 207 kvm fördelat på 9 rum och kök! 2,5 km till Ringenäs Golfklubb, 3 km till saltstänkta bad och 4 km till Flygstaden - avstånden är korta men känslan av att befinna sig i lugnets vrå den består! Härlig utsikt över åkrar ger en frihetskänsla i villakvarteret! Vattenburen golvvärme, väldigt låga beräknade driftskostnader, fina sällskapsytor, två allrum, stora fönsterpartier och en härlig rymd är några av de alla positiva parametrarna villan på Fammarp 394, välkomna till visning!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
GRUNDBetongplatta
STOMMETrä
BJÄLKLAGTrä
FASADTräfasad
TAKBEKLÄDNADPapp
FöNSTER3-glasfönster isoler
VENTILATIONMekanisk frånluft med återvinning
VATTEN & AVLOPPKommunalt vatten & avlopp
UPPVÄRMNINGFrånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme
ENERGIPRESTANDA44 kWh/kvm år
TAXERINGSVÄRDE545 000 kr
DRIFTSKOSTNAD25 924 kr/år:
Årlig elförbrukning ca 8 976 kWh,
elkostnad 14 500 kr,
vatten/avlopp 4 500 kr,
renhållning 2 424 kr,
försäkring 4 500 kr.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Ante Nilsson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 501
Mail: ante@bostadco.se

Fammarp 394 - ett boende som ni kan avnjuta redan till midsommar!

Huvudentrén ligger på villans södersida och väl innanför dörrtröskeln möts man av en entréhall med skjutpartier av spegelglas på höger hand, klinker på golv ligger här likt i kök och matplats.

På vänster hand från entrén sett har vi större matplats för Hajomparti ut till uteplats, matplatsen medger plats för större matbord för det större sällskapet. Köket som är levererat av HTH är välplanerat och går i vitt med kapitalvaror av märket Electrolux och genomtänkt och sober belysning. Köksö för matlagning och förvaring och köksskåpen utmed väggarna rymmer mycket. Här ligger likt i hall och matplats mörkt klinkergolv.

Vardagsrummet med härlig rymd och stora fönster- och skjutparti samt altandörr, braskamin vars lågor man ser från såväl hall/matplats som vardagsrum. Ryggåstaket ger härlig rymd och tillsammans med de stora fönster- och skjutpartierna känns ytorna än mer generösa! Här ligger Tarkett golv och golvvärmen ger här liksom i hela villan skön, komfortabel värme.

Vägg i vägg med vardagsrum har vi villans master bedroom med ingång till klädkammare samt duschrum, ett perfekt avdelning för föräldrarna på denna adress, avskilt från barnens avdelning. Duschrummet har mörkt klinker på golv, vita kakelplattor. Vägghängd wc, badrumskommod i svart med handfat, spgelskåp samt infälld belysning i tak.

På andra delen av villans entréplan har vi en kombinerad groventré / tvättstuga med värmepanna, rostfri ho, förvaringsskåp och arbetsbänk. Därefter tre sovrum varav två identiska i sin storlek, ett allrum samt badrum. I sovrummen och i allrummet har härlig takhöjd och ovanför badrummet har vi ett praktiskt förrådsutrymme för t ex julsaker som ej används så frenetiskt i en vardag.
Duschrummet har mörkt klinker på golv och vita kakelplattor. Vägghängd wc, högskåp i svart och badrumskommod i svart med handfat, duschhörna och spegelskåp samt infälld belysning i tak.

Övre plan:
Allrum med härlig utsikt över åkrar ner mot Söndrum, i rakt söderläge. Precis till vänster om trapphuset har vi ett praktiskt förrådsutrymme.

Duschrum med takfönster, badkar, wc, badrumskommod i vitt med handfat samt spegelskåp.

Det första sovrummet, vägg i vägg med duschrummet har en nisch som är perfekt placering för en säng. Det andra sovrummet är kubiskt till sin disposition. Båda sovrummen har fönster i österläge.

Hela övre plan har likvärdigt golv, vitlaserad ekgolv och ryggåstak.

Trädgård, uteplats, förråd och uppfart...

Tomtbeskrivning

Grovplanerad tomt.

Uteplats

Uteplats på ca 50 kvm som sträcker sig utmed delar av den södra husgaveln samt hela den västra med utgång från vardagsrum.

Övriga byggnader

Fristående förrådsbyggnad,.

Parkering

Uppfart med plats för 2-3 bilar.

Övrig matnyttig information

TV & Internet

Fiber via Halmstads Stadsnät, avtal övertas av köpare

Planer och bestämmelser
Gemensamhetsanläggning: Halmstad Onsjö Ga:14. Akt.nr 130177577
Planer och bestämmelser: Onsjö 3:34, Detaljplan (Beslutsdatum: 20150428, Registreringsdatum: 20150604). Akt.nr 1380k-p1096
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya vattenledning i ungefärlig sträckning h-i. - Vattenledning. Akt.nr 1380k-2017/17.2


Husleverantör är Byggton Villan som har varit verksam sedan 90-talet och har under åren uppfört över 2.000 st villor i olika länder där Sverige har den största marknadsandelen. Husen uppförs i lösvirke och har i samtliga väggar såväl spånskivor som gipsskivor och är ljudisolerade med stenull. Husen är energisnåla, har braskamin i vardagsrum, golvvärme på båda våningsplanen, ekparkettgolv 14 mm alternativt klinkergolv samt målade väggar.

Leverantörer av material till villan:
Badrumsinredning, HAFA
Blandare: Gustavsberg
Kök: HTH
Värmepanna: Nibe
Fönster och skjutpartier: Villafönster
Golv: Tarkett
Huset är uppfört av svenska hantverkare och full dokumentation av samtliga nödvändiga handlingar överlämnas till köpare, inklusive bildmaterial på uppförande av villan i de olika stegen.

Målning av husfasad etc får köparen ansvara för, träpanelen är idag grundmålad.
Se mer information på http://www.byggtonvillan.se

Dokument

Nybyggnadskarta file_download
Klicka här för att ta del av nybyggnadskarta
Beskrivning link
Ta del av den digitala beskrivningen här!

Om Fammarp

Fammarp är ett litet pittoreskt villaområde på vägen mellan Söndrum och Ringenäs, alldeles intill det mindre samhället Onsjö i utkanten av Gullbrandstorp på väg mot Ringenäs. Vackert inbäddat i lantlig miljö, med cykelavstånd till stad, hav och skog, bor man fridfullt här.

Här passerar och stannar buss nummer 330 som tar dig till stan på en kvart. 

Vill du cykla på utflykt finns flertalet mål i ditt område – Riccardos på Möllegård bjuder på möjligheter till italiensk glass och lunch i härlig miljö, Mjellby Konstgård på konst i världsklass liksom konsten bor i Villshärad i form av Steninge Glashytta och Dagmar Glemmes Artcenter. Heagårds Skafferi bjuder på lantlyx med lunch och fika, picknick i parken och shopping. Shopping och frisör finner du nära på Ruthiga Emma, titta in för inspiration! På omåttligt populära Ringenäs strand tar du långa promenader eller ett dopp i havet, kanske har du picknicken med dig hit!? Surfarna hänger gärna här när vindarna ligger rätt! 

Inom Halmstad finns inte mindre än sex 18-hålsbanor, de närmast belägna är Ringenäs Golfbana och Volkswagen Golfarena; två guldklimpar för träningsintresserade, men även Tylösand GK och Vilshärad GK ligger på cykelavstånd. Ringenäs Golfklubb är bland Sveriges högst rankade banor på svenska golfpaket med omdömen som bl a ”Sveriges vackraste bana” och ”Sveriges bästa golfrestaurang”. Klubben bedriver också hotellverksamhet och den relativt nya sporten padel utövas här.  Padelbanan har en av Sveriges absolut finaste utsikter då man i spelet kan pausa för en blick över Tylön och horisontlinjen!

Och om padel är en sommarsport på Ringenäs (inomhus i Söndrumshallen 4 km bort hittar vi 3 banor till) stoltserar Golfarenan intill med vintersport! 2012 utsågs man av tidningen Svensk Golf till Sveriges bästa träningsanläggning och vintern 2013/2014 provade man att anlägga ett skidspår producerat av konstsnö, med gott resultat! Ett attraktivt tillskott till området.

Restriktiva byggbestämmelser kring hästgårdarna söder om Gullbrandstorp säkerhetsställer att rekreationsområdena här inte växer bort i områdets exploatering. Därmed bibehålls ridsporten och landskapets kvalitéer vilket är en tillgång för ortens invånare i det rörliga friluftslivet.

Idag finns i Gullbrandstorp en läkarmottagning, livsmedelsbutik, pizzeria, bensinmack och diverse företag. Flygstaden och centrala Halmstad ligger på behagligt avstånd, och än närmre finner du lanthandel i form av Kaggagård och Susegårds Gårdförsäljning som säljer närodlade grönsaker. I Frösakull finns också läkarmottagning, livsmedelsbutik och restaurang. Mer om vad som finns i respektive område hittar du i länkarna i texten eller här bredvid. Till exempel kan du som är aktiv där läsa att det finns gott om föreningar i Gullbrandstorp!

Ni förstår ju hur bra ni har det om ni bor i Fammarp! Lantligt nära får en ny innebörd – här är ju nära till allt som ger livet en extra mening! 


Förskolor & skolor

Gullängens förskola med fyra avdelningar (1-5 år), Furugatan 14 
Vilshärads förskola (1-5 år), Skälviksvägen 2
Gullbrandstorps förskola (1-5 år), Skolgatan 7

Gullbrandstorpsskolan (År F-9), Grangatan 11
Frösakullsskolan (År F-5), Lokes väg 2
Söndrumsskolan (År 5-9), Knut Peters väg 21

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här