Nytt och fräscht på hörntomt...

Curts väg 12, Skrea

UTGÅNGSPRIS3 200 000 kr
FASTIGHETFalkenberg Skrea 9:91
TYP220 - Småhusenhet, helårsbostad
TOMTSTORLEK920,0 kvm
BOSTADSTYP1 1/2 plan
BYGGÅR2016
ANTAL RUM3 rok varav 2 sovrum
Boarea95,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Skrea
VISNING Visning 26/1 Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Smakfull villa i barnvänligt område nära natur och hav...

Nu erbjuds Smålands Villans visningshus i Skrea med ett lugnt läge på hörntomt i ett barnvänligt område nära natur och salta bad. Söker Du ett nytt, smakfullt, bekymmersfritt och lättskött boende med alla bekvämligheter och önskar ha mer tid för annat? Då kanske denna nybyggda villa från Smålands Villan blir ditt nya boende med ljus och öppen planlösning! Villan är byggd i 1,5 plan där nedre plan inretts med bra umgängesytor och två rymliga sovrum och smakfulla materialval. Övre plan går att inreda om du köpare som behöver mer yta, du får då en total boyta om 155 m². Välkomna till Curts Väg 12 och upplev denna trivsamma helhet på plats!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
GRUNDIsolergrund ( varmgrund)
STOMMETrä
BJÄLKLAGTrä
FASADTräfasad
TAKBEKLÄDNADBetongpannor
FöNSTER3-glasfönster isoler
VENTILATIONMekanisk frånluft med återvinning
VATTEN & AVLOPPKommunalt vatten & avlopp
UPPVÄRMNINGFrånluftsvärmepump
TAXERINGSVÄRDE2 071 000 kr
VÄRDEÅR2016
DRIFTSKOSTNAD21 300 kr/år:
Årlig elförbrukning ca 9 000 kWh,
elkostnad 12 000 kr,
vatten/avlopp 3 800 kr,
renhållning 2 500 kr,
försäkring 3 000 kr.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Karl-Johan Svensson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 503
Mail: kalle@bostadco.se

Ljus och öppen planlösning med möjlighet att inreda övre plan...

Entréplan

HALL/ENTRÈ
Här möts vi av en välkomnande hall med praktisk klinker på golv i skifferstil, inre hall med vitpigmenterat parkettgolv som är genomgående för hela det nedre planet. Hallen är rymlig och erbjuder bra avhängning för kläder och skor.

KÖK
Till vänsterfrån hallen stiger vi in ett ljust öppet kök med bra arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Köket har ett öppet samspel med vardagsrummet samt en utgång till en framtida uteplats och trädgård.
Köket är från Vedum med ljusa luckor och grå laminat som arbetsyta, köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Alla kapitalvaror i rostfritt utförande från Bosch.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med utgång till baksidans trädgård och framtida uteplats. I vardagsrummet är det förberett så att du kan installera en braskamin om du vill höja mysfaktorn i rummet.

SOVRUM
Större sovrum om 13,5 m² med fyra garderober för bra avhängning och förvaring.

SOVRUM
Sovrum om ca 10 m² med två garderober.

BADRUM
Smakfullt badrum med smakfullt klinker på golv med golvvärme i marockansk stil, vitt kakel på väggar ger ett stilren helhet. Badrummet är utrustat med en dusch med välvda glasdörrar, Wc-stol och tvättställskommod med spegel samt en handduksvärmare.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med våtrumsmatta på golv och målad väv på väggarna. Rummet har utrustats med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, rostfri ho och skåp till förvaring. I detta utrymme finns även värmepanna.

ÖVRE PLAN
En trappa leder dig till övre plan som är förberett att inredas av dig som köpare. Här har du möjlighet att skapa en planlösning efter dina behov och önskemål. Det finns till exempel gott om plats för att skapa en boendemiljö med extra sovrum och allrum för den stora familjen.
Hit är elen uppdragen och möjligheter till ett badrum är förberett med vatten och avlopp.

Grovplanerad trädgård med soliga uteplatser...

Tomtbeskrivning

Hörntomt som gränsar mot grönområde. Tomten är anlagd med gräsyta där du själv anlägger den slutliga helheten efter tycke och behov.

Uteplats

I dag finns ingen uteplats anlagd - förberett för uteplats med morgonsol som du når från kök/matplats samt solig uteplats med sydvästläge som du når från vardagsrummet.

Övriga byggnader

Det finns bygglov för garage.

Parkering

Större uppfart som grusad med plats för flertal bilar.


Renoveringar

Huset uppfördes 2016 och har bara nyttjats som ett visningshus under tiden.


TV & Internet

Förberett för anslutning.

Planer och bestämmelser
Gemensamhetsanläggning: Falkenberg Skrea Ga:6. Akt.nr 130149168
Planer och bestämmelser: Del Av Skrea 9:5 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20110927, Registreringsdatum: 20130411). Akt.nr 1382-p11/14

Dokument

file_download
Klicka på filen för att ta del av energideklarationen!
Beskrivning link
Ta del av den digitala beskrivningen!

Om Skrea

Välkommen till Skrea - en tätort i Falkenbergs kommun, knappa milen från centrala Falkenberg. Här bor du i ett fantastiskt område nära naturen och med en rad upplevelser som konkurrerar om din uppmärksamhet! Skrea socken ligger vid kusten, med Ätran i norr och Susen i söder. Det är en slättbygd med långgrunda stränder vari det finns två naturreservat - Grimsholmen och Smörkullen. Här har funnits boplatser sedan stenåldern! 

Du tar dig lätt till Stortorget på fina cykelvägar, med buss eller bil. Vill du ta tåget ligger det ca 15 minuter bort och här parkerar du lätt i anslutning till järnvägen. För daglig service finner du sommartid en butik på Hansagårds camping, annars finner du närmaste livsmedelsbutik i Hjortsbergs Centrum ca 4 km bort. Här finns också annan service som apotek, konditori, pizzeria, färghandel mm. Härifrån är det inte långt till ishallen eller Falcon Alkoholfri Arena på Kristineslätt.

Som boende i Skrea har du förmånen till ett par riktiga guldkorn vad gäller restauranger på krypavstånd, Aska World Wide BBQ som tar barbecuen till nya höjder och Lisa Lemkes "Prostens Pizza" som blivit vida känd. Lisa och mannen Marcus Nordgren med familj bor här på Prästgården i Skrea Backe och har skapat en härlig och familjär atmosfär att njuta av. Du som vill lära dig hur du skapar dessa fantastiska vedeldade pizzor går en pizzakurs! 

Alldeles intill villaområdet ligger Falkenbergs Golfklubb som utöver en 18 hålsbana och 9 håls bana erbjuder en teknikbana med 5 korthål. Restaurangen erbjuder lunch under säsong, och har asiatiska alternativ på menyn. 

Skrea IF håller till i området och har Skrea IP till sitt förfogande, en stor arena med plats för massor av spel!

Har du hund blir du glad över närheten till väluppfostrade kompisar på Brukhundklubben vid Prästaliden. Här finns stora träningsplaner, agilityplan och kursverksamhet med duktiga instruktörer. 

Från villaområdet har du cykelavstånd till Falkenbergsortens Ryttarförening som erbjuder ridskola och uppstallning. Närheten till havet ger dig ett kort skrittavstånd till en ridtur längs stranden under höst, vinter och vår! Sommartid reserveras den fina strandstranden åt badande, picknickande gäster med eller utan spring i benen. 

Skrea Strand är en av Sveriges mest populära stränder. De två kilometrarna fin sandstrand kantas av sanddyner, badstugor, restauranger och caféer. En lång badbrygga sträcker sig ut i havet i höjd med fantastiska resorten Falkenberg Strandbad, i folkmun kallat Strandbaden. Här kan du gott unna dig en spaupplevelse på hemmaplan med deras dagspaerbjudanden, eller ett besök i deras restaurang Köket! Även Ocean Hotel ligger på stranden och bjuder på upplevelser i restaurang och bar. 

På Klitterbadet intill Strandbaden kan du motionsimma i 50-metersbassänger inomhus, träna på gym, koppla av i en bubbelpool eller bastu samt nå höga höjder på klätterväggen. Simskolan har sitt främsta fokus på de yngre barnen.

Som boende längs kusten bor du nära naturen. På den halländska strandängen springer strandskatan mellan tuvorna och söker föda och har du tur ser du tornfalken ryttla i jakt på sin. I området håller betande får och nötboskap landskapet öppet och här kan man ströva i timtal för att finna ro i själen och njuta av utsikten. Badstranden nedanför Ringsegård är en 2 km lång barnvänlig sandstrand med en stillsammare och mer naturnära profil än Skrea Strand. Här förbinds ön Bastuholmen med land via en stenpir. Prova krabbmete här! Norr om denna kallas stranden Hansagård. Söderut ligger Grimsholmen naturreservat.

Söker du mer aktivitet kanske vind- och kitesurf passar dig. I norra-mellersta delen av ovan nämnda strand finns en 300 m lång zon där du då kan hålla till. Här är dynerna inte lika höga som på Skrea Strand. Det är tillåtet att parkera bilen på delar av stranden, vilket gör det lätt att transportera utrustning. 

Konstcafét Ringsegården är en upplevelse och utflyktsmål dit du kan ta dig för att uppleva en härlig atmosfär. De är störst i Sverige på att erbjuda varierande och storslagna utställningar med konstverk och böcker. Här finns också en presentbutik.

På Skrea ost inhandlar du magiska smaker som tillverkats för hand! Även mjölk och yoghurt finns i butiken.

Att området är omtyckt vittnar campingplatserna om! Hit reser man gärna tillbaka. Fyrstjärniga Skrea Camping lockar med sand mellan tårna, lata dagar bakom solglasögonen och stunder med familj och vänner, små och stora upplevelser! Det är en av Hallands största campingar och vi förstår varför området drar folk - Skrea är ett riktigt paradis! 

Andra saker som lockar långväga gäster är Vallarna nära Falkenbergs centrum, som erbjuder ett stort naturområde med rikt djurliv. Här sätts varje sommar upp en teater med Astrid Lindgren-tema, samt anordnas allsång och andra evenemang! Falkenbergsrevyn har sedan den startade på 80-talet vuxit till en riktig magnet och drar en publik om 25 000 personer årligen till Falkenbergs Stadsteater. Den visas även på SVT för en miljonpublik! Det händer i Falkenberg helt enkelt - välkommen att bosätta dig i området! 


Läs mer på visitfalkenberg.se


Förskolor & skolor

Kooperativa förskolan Barnens Bikupa (i området)  www.barnensbikupa.nu
Montessoriförskolan Snäckan i Skrea

Hjortsbergsskolan (F-5 med fritidshem och grundsärskola F-9)
Tullbroskolan (år 6-9)
Söderskolan (F-9)

Läs mer om skolorna här:

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här