3 rok med villakänsla i Brf Rosencrantzen

Rosencrantz Väg, Hemmeslöv

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS1 995 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING4 496 kr/månad
I månadsavgiften ingår vatten, carport, parkeringsplats, bostadsrättstillägg, renhållning samt egen tomt.
ANTAL RUM3 rok varav 2 sovrum
VÅNING av 1
HISSNej
Boarea83,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Hemmeslöv
VISNING Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Smidigt boende med carport och uteplats!

Livet nära Bjärehalvön levs med hjärta och puls. Här finner du ett levande kultur- och nöjesliv och en småskalighet som berikar själen. Det saltstänkta livet på landet ligger ändå nära motorväg, järnväg och flygplats. Området Hemmeslöv som sedan länge är populärt för både fritidsboende som åretruntboende. Stranden som passerar Hemmeslöv är den längsta sammanhängande sandstranden i Sverige, en 12 kilometer mjuk, bred strand med sanddyner och strandängar som följer den mjukt rundade bukten. Goda cykel- och promenadvägar gör att man enkelt kan ta sig till Båstad i väster och Mellbystrand i nordost. Här planerar nu Halmstads Stenhus för 25 marklägenheter i ett plan, i storlekarna 65 kvm (2 rok), 83 kvm (3 rok) och 90 kvm (4 rok). Huskropparna är placerade utmed en förgårdslinje vilket skapar en gemytlig och trygg miljö. En engagerad arkitekt har lyckats få till soliga uteplatser och samtidigt begränsa insynen från grannar. Boendet i Hemmeslöv passar såväl för det äldre och yngre paret som för barnfamiljen.

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGBrf Rosencrantzen
ANDEL I FÖRENING%
BYGGÅR2019
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

INREDNING HALL/ENTRÉ

Golv - Klinker, värde 300kr/kvm (TM).
Väggar - Målad puts (TM).
Tak- Slätt målat gipstak.
Ytterdörr - Slät, målad med sidoljus.
Snickerier - Hatthylla.

INREDNING VARDAGSRUM

Golv - Ekparkett, tre-stav, värde 300kr/kvm (TM).
Väggar - Målad puts (TM).
Tak - Slätt målat gipstak.
Fönsterbänk - Azul Valverde (kalksten).

INREDNING SOVRUM

Golv - Ekparkett, tre-stav (TM).
Väggar - Målad puts (TM).
Tak - Slätt målat gipstak.
Innerdörr - Slät vit massiv.
Snickeri (8 kvm) - Garderober med vitmålad lucka.
Fönsterbänk - Azul Valverde (kalksten).

INREDNING KÖK

Golv - Ekparkett, tre-stav (TM).
Väggar - Målad puts (TM).
Tak - Slätt målat gipstak.
Snickerier - Skåp med målad lucka (HTH, vit lucka Mono). Bänkskiva av laminat.
Diskbänk - Underlimmad diskho.
Blandare - Mora Mmix K5.
Fläkt/vent - Köksfläkt/FTX-aggregat.
Vitvaror - Siemens, färg vit (TM): Glaskeramikhäll. Varmluftsugn. Diskmaskin. Kyl/frys. Microvågsugn.
Stänkskydd - Kakel, värde 300kr/kvm (TM).
Fönsterbänk - Azul Valverde (kalksten).

INREDNING TVÄTT/WC/DUSCH

Golv - Klinker, värde 300kr/kvm (TM).
Väggar - Kakel, värde 300kr/kvm (TM).
Tak - Slätt målat gipstak, våtrumsfärg.
Snickerier - Skåp med målad lucka (HTH, vit lucka Mono). Bänkskiva av laminat. Städskåp. Badrumsskåp med belysning. Kommod med handfat (HTH, vit lucka Mono).
Vikbara duschväggar i glas.
Blandare - Tvättställ: Mora Mmix B5. Dusch: Mora Mmix med handduschset.
Vitvaror - Tvättmaskin (TM). Torktumlare (TM)
Porslin - Golvmonterad toalettstol.
Innerdörr - Slät vit massiv.

INREDNING KLÄDKAMMARE

Golv - Ekparkett, tre-stav (TM).
Väggar - Målad puts (TM).
Tak - Slätt målat gipstak.
Innerdörr - Slät vit massiv.
Snickerier - Klädstång/hyllsystem.
Övrigt - El/media-central. Golvvärmefördelarskåp. Vattenfördelarskåp.

(TM = TILLVAL MÖJLIGT)

Övrig information

Föreningen

Livet nära Bjärehalvön levs med hjärta och puls. Här finner du ett levande kultur- och nöjesliv och en småskalighet som berikar själen. Det saltstänkta livet på landet ligger ändå nära motorväg, järnväg och flygplats – en halvtimme från Halmstad, Ängelholm eller Helsingborg, ett par timmar från Göteborg eller Köpenhamn. Järnvägsstationen ligger bara ca 5 cykelminuter bort och det tar lika lång tid att gå till bussen.

Båstad kommun strävar att vara det självklara valet för barnfamiljer i Öresundsregionen och aktiviteter och möjligheter är många.

Här finner vi området Hemmeslöv som sedan länge är populärt för både fritidsboende som åretruntboende. Stranden som passerar Hemmeslöv är den längsta sammanhängande sandstranden i Sverige, en 12 kilometer mjuk, bred strand med sanddyner och strandängar som följer den mjukt rundade bukten. Goda cykel- och promenadvägar gör att man enkelt kan ta sig till Båstad i väster och Mellbystrand i nordost. Boendet i Hemmeslöv passar såväl för det äldre och yngre paret som för barnfamiljen.

I detta omtyckta område bygger nu Halmstads Stenhus 22 st marklägenheter i ett plan och i storlekarna 65 kvm (2 rok) 83 kvm (3 rok) och 90 kvm (4 rok). Huskropparna är placerade utmed en förgårdslinje vilket skapar en gemytlig och trygg miljö. En engagerad arkitekt har lyckats få till soliga uteplatser och samtidigt begränsa insynen från grannar. Alla lägenheter får tillgång till egen uteplats, parkeringsplats, carport och yttre förråd.

Intill Hemmeslöv byggs nu också i etapper en ny del av Båstad, en modern blandstad med namnet Tuvelyckan. Hit planeras nya bostadsområden, grönområden, förskola och torg med plats för handel, kultur och restauranger.

Övriga utrymmen

Till bostadsrätten följer ett förråd på tomten.

Parkering

Till varje bostadsrätt följer en carport samt parkeringsplats.

Gästparkeringar finns i området.

TV & Internet

Anslutning till fibernät finns, varje bostadsrättsinnehavare tecknar individuellt avtal efter egna önskemål.

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen golvvärme som värms via en Nibe 730. Frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Om Hemmeslöv

Livet på Bjärehalvön levs med hjärta och puls. Här finner du ett levande kultur- och nöjesliv och en småskalighet som berikar själen. En stor andel av befolkningen här arbetar inom industri, jordbruk och turism, småföretagsamheten är hög där 20 procent ansvarar för ett företag! Gårdsbutikerna på Bjärehalvön erbjuder närodlat till såväl invånare som turister. Det saltstänkta livet på landet ligger ändå nära motorväg, järnväg och flygplats – en halvtimme från Halmstad, Ängelholm eller Helsingborg, ett par timmar från Göteborg eller Köpenhamn. Båstad kommun strävar att vara det självklara valet för barnfamiljer i Öresundsregionen och aktiviteter och möjligheter är många.

Till området Hemmeslöv i Båstad hör Hemmeslövsstand, Eskilstorpsstrand, Petersberg och Riviera. Orten är belägen i tätorten Båstad och tillhör Hallands landskap och Skåne län. Namnet Hemmeslöv kan tolkas som Härmirs lev vilket betyder kvarlämning eller arvegods. Området präglas av tillgången till skog och hav och är sedan länge populärt för både fritidsboende som åretruntboende.

Stranden som passerar Hemmeslöv, Laholmsbuktens strand, är den längsta sammanhängande sandstranden i Sverige. Den sträcker sig från Stensåns mynning i Söder till Halmstad i norr, 12 kilometer med sanddyner och strandängar som följer den mjukt rundade bukten hela vägen. Stranden är mjuk, bred och långgrund och inbjuder till sol, bad och strandaktiviteter! Här trivs wind- och kitesurfare.

Goda cykel- och promenadvägar gör att man enkelt kan ta sig till Båstad i väster och Mellbystrand i nordost. Ginstleden är en trevlig cykelled längs Laholmsbuktens vackra jordbruksbygder och tar dig mot Halmstad och vidare till Göteborg.  I närområdet finner du t ex trollskogen vid Naturreservatet Skummeslöv Södra samt vandringsstigar som Bokskogen, Bäckstigen, Ekstigen och Tallstigen, allt i Eskilstorpsstrand. I Petersberg finner du dagligvaruhandel och tennisbanor. Riviera har fått namnet efter den finkorniga sandstranden där man på 40-talet byggde det lyxiga hotellet ”Rivieran”. I utkanten av området ligger Åstad och där finner man Båstads nya knutpunkt – järnvägsstationen.

Malens strandskog ligger mellan Malen och Stensån och är ursprungligen en tallplantering från 1800-talet. Man försökte på så vis binda sanden och området innehåller tydliga dynbildningar och genomkorsas av flertalet stigar och motionsslingor. Strandskogen utgör en grön länk mellan bebyggelsen i ett stråk som förenar Kungsbergets högar med gravfält från Bronsåldern vid stranden. Natur- och rekreationsvärdena är höga här och hela Stensån med biflöden har ett stort värde för
stigande lax och öring, där alla fiskstammarna är ursprungliga och flödet därmed unikt. Stensån är ett mindre vattendrag med källflöde kring Skåne Fagerhult som är klassad som riksintresse. Djur- och fågellivet i den natursköna dalgången är rikt och forsarna längs med Hallandsås strida.

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här