Välplanerade ytor!

Nordalavägen 48, Vallås

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS1 895 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING4 579 kr/månad
I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud med kabel-TV samt parkeringsplats.
ANTAL RUM4 rok varav 3 sovrum
VÅNING2 av 2
HISSNej
Boarea85,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Vallås
VISNING 13 juni Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Högt och fritt läge i området!

Ljusa och välplanerad lägenhet som nu söker nya ägare! Läget i området är ypperligt där vi njuter av ett helt fritt läge med vidsträckt utsikt över den grönskande omgivningen. Härliga ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två klädkammare samt tre sovrum. Duschrummet är fräscht och rymligt och erbjuder tvättmöjligheter. Byggåret är 2017 varför skicket på lägenheten är så gott som nytt. Egen parkeringsplats ingår. Välkomna på visning!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGBrf BoKlok Travet
ANDEL I FÖRENING2,38800%
BYGGÅR2017
DRIFTSKOSTNAD300 kr/mån,
hushållsel 300 kr/mån.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

På ett bra läge i området kommer vi in i denna välplanerade lägenhet som nu söker nya ägare!

Entrén är rymlig och har ljusinsläpp från fönstret i dörren. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv som är enhetligt i hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt. Direkt till vänster når vi en bra klädkammare.

Rakt fram från entrén kommer vi in i det fräscha duschrummet som upplevs som mycket rymligt. På golvet ligger en våtrumsmatta i ljusgrå ton och väggarna är kaklade i vitt utförande. I taket sitter infällda spotlights som regleras till önskat sken. Duschrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, handdukstork, tvättmaskin samt dusch med infällbara glasdörrar.

Vidare kommer vi in till sällskapsytorna där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Här flödar ljuset fritt med fönster i två väderstreck. Köket har en smakfull inredning med luckor i vitt utförande och en bänkskiva i ek. Fönstret ovanför arbetsytorna ger en bra arbetsmiljö. Kapitalvarorna består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt två stycken kyl/frys.

Vardagsrummet är lättmöblerat och här finner vi utgången till den ljuvliga balkongen där vi njuter stort av morgonsolen och den vidsträckta utsikten över den grönskande omgivningen.

Från vardagsrummet kommer vi direkt in till det största sovrummet som har målade väggar i en grå ton samt tillgång till två garderober. Sovrummet är beläget på ett helt insynsskyddat läge.

På motsatt sida om vardagsrummet hittar vi lägenhetens två andra sovrum som båda har tillgång till garderober. Centralt placerat mellan sovrummen finns ytterligare en klädkammare.

Varmt välkomna att uppleva denna ljusa och härlig lägenhet på plats!

Övrig information

Föreningen

Trivsamma Brf BoKlok Travet är beläget på ett fritt och naturnära läge. Föreningen består av totalt 52 lägenheter av varierande storlek som fördelar sig på sex huskroppar.
Föreningen har även två miljöhus, förråd och parkeringsplatser.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om cirka 2,5% av basbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet.

Föreningen förvaltas av PART Fastighetsförvaltning.

Övriga utrymmen

Till lägenheten följet ett rymligt kallförråd.

Parkering

Till bostadsrätten följer parkeringsplats nr 42.
Gästparkeringar finns att tillgå i området.

TV & Internet

Ett basutbud med TV ingår från Telia. Fiber finns via Telia.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Dokument

file_download
Årsredovisning BoKlok Travet 2018.
Beskrivning link
Ta del av den digitala beskrivningen här!

Om Vallås

Tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det omtyckta bostadsområdet Vallås, en egen stadsdel med blandad bebyggelse, som låga flerbostadshus, villor och radhus. Området byggdes på jordbruksmark under 70-talet. Här finns stora grönområden med bland annat Ekolekplatsen och Våtmarken, fina promenadstråk, en motionsslinga och gott om bollplaner och lekplatser.

Vallås har ett eget litet centrum, med bland annat kemtvätt, Ica Supermarket, folktandvård, apotek, bibliotek, vårdcentral, skola, frisör, pizzeria och distriktskyrka. Du behöver med andra ord varken ta dig in till stan eller till Eurostop, som båda annars ligger på en cykelvägs avstånd! På Vallås Torg har byggnationen startat för ett nytt levande centrum i tre kvarter och 139 hyresrätter som beräknas vara inflyttningsklara under 2018.

På Vallås finner du också Halmstadtravet där du kan avnjuta en middag till en stunds underhållning i travsportens namn, och närheten till Arenahallen gör det enkelt att bl a besöka olika evenemang, utställningar, idrottsmatcher, Halmstads skejtpark och äventyrsbad. Här finns också gym och ishall och bensin- mackar. Tvärs över vägen från Arenan sett ligger Busfabriken, ett paradis för barnen.

PRO Snöstorp-Vallås är aktiva i området och det finns även ett äldreboende här.

I Vallåshallen spelas bland annat innebandy genom Halmstad Innebandyklubb, fotboll, gymnastik mm.

Boendet på Vallås passar såväl för det äldre paret som för barnfamiljen. Här väljer du det lättskötta boendet i bostadsrättslägenhet eller radhus, det flexibla boendet i villorna eller de barnvänliga gruppvillorna.


Förskolor & skolor

Rännebackens förskola, Ålderstigen 6 
Växthusets förskola och fritidshem, Älesvägen 7
Vallgårdens förskola, Mantelvägen 1 
Ängsgårds förskola, Ängsgårdsvägen 157
Strandvallens förskola, Nyvången 25

Solrosens öppna förskola, Tynavägen 14 är en populär samlingspunkt för områdets mammor som är hemma med barn!

Vallåsskolan (Åk F-9)Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här