Generösa ytor i centrum!

Hvitfeldtsgatan 21 B, Centrum

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS2 250 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING6 203 kr/månad
I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (Telia paket "Lagom") samt bostadsrättstillägg.
ANTAL RUM5 rok varav 4 sovrum
VÅNING3 av 4
HISSJa
Boarea132,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Centrum
VISNING 13 juni Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Hela fyra sovrum samt vardagsrum och kök!

Välkomna till härliga lägenhet som ger ett fräscht helhetsintryck då den genomgått en uppfräschning på senare år. Härligt kök i vitt med stor matplats. Vardagsrum med härligt ljusflöde från två väderstreck och utgång till balkongen på ett fritt läge med kvällssol. Stilrent badrum med tvättmöjligheter. Hela fyra sovrum och två klädkammare. Hiss finns. Välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGBrf Batteriet 18
ANDEL I FÖRENING3,44907%
BYGGÅR1938/1991
ENERGIPRESTANDA148 kWh/kvm år
DRIFTSKOSTNAD400 kr/mån,
hushållsel 400 kr/mån.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

Vi tar hissen upp till andra våningen där vi kliver in i denna stora lägenhet som ger ett fräscht helhetsintryck från första stund.

På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt utförande.

I praktisk anslutning till entrén når vi gästtoaletten som har en våtrumsmatta i en grå nyans och väggarna är målade i vitt. Toaletten är utrustad med wc samt tvättställ.

Innan vi kommer fram till köket passerar vi en klädkammare på vänster sida.

Köket som uppdaterades för några år sedan har luckor i vitt utförande och matchas av en mörk bänkskiva i laminat. Ovanför arbetsytorna sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Kapitalvarorna består av spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl samt frys.

Lägenhetens vardagsrum är härligt och här strömmar ljuset in från två håll då lägenheten är belägen i fastighetens hörs. Väggarna är målade i vitt och från vardagsrummet finns utgången till balkongen med fri utsikt och härlig kvällssol.

Vi fortsätter bort mot sovrumsavdelningen där vi finner hela fyra sovrum belägna efter varandra. Först två lite mindre och sedan två större. Ett par av sovrummen är utrustade med garderober.

Längst in i lägenheten har vi ytterligare en klädkammare till förfogande.

Det stilrena duschrummet är fräscht med ett klinkergolv i en grå ton medan väggarna är kaklade i vitt. Duschrummet är utrustat med wc, tvättställ, dusch med infällbara glasdörrar samt tvättmaskin.

En smakfull, fräsch lägenhet på ett centralt men ändå lugnt läge där det bara är att flytta rakt in och trivas!

Övrig information

Föreningen

Brf Batteriet 18 är belägen på ett mycket centralt men lugnt läge i Halmstads centrum. Föreningen består av totalt 60 lägenheter med adresserna Nordbanegatan 35-39, Hvitfeldtsgatan 19 A-B samt 21 A-B.
Föreningen äger själva tomten.

Fastigheterna är försedda med hiss från innergården. Entré från Hvitfeldtsgatan sker via trappa.

Föreningen har en mycket trivsam innergård som anlades 2017 med grönytor, utemöbler och grill till medlemmarnas förfogande.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar varför endast en vanlig hemförsäkring behöver tecknas.

Övriga utrymmen

Till lägenheten följer ett förråd i källaren.
I källarplan finns gemensam tvättstuga.

Parkering

Möjlighet finns att teckna boendeparkering på gatorna i området.
Garageplats finns att hyra (i mån av plats) i kommunens garage (Boktryckaren) med nedfart från Nordbanegatan.

TV & Internet

I månadsavgiften ingår TV-paket "Lagom" från Telia. Fiber via Telia finns indraget, innehavaren tecknar själv avtal.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme. Mekaniskt frånluftsventilation.

Renoveringar

2017:
- Källarfönster på Nordbanegatan byttes.
- Innergården uppdaterades med nya cykelparkeringar, grönytor samt pergola med 2 st grillar.
- Fjärrvärmeanläggningen byttes ut samt byte av termostater på samtliga radiatorer i fastigheten.
- Nya ventilationsaggregat på gårdshusen.
- Samtliga fyra hissar byttes ut mot nya
- Samtliga entre-partier (6 st) byttes ut mot nya
- Installerades nytt digitalt tag-system som skalskydd samt bokningssystem för tvättstugorna.
I samband med detta byttes även samtliga lås i hela fastigheten.

2018:
- Källarfönster Hvitfeldtsgatan bytta.

Planerat 2019
- Byte av fönsterdörrar på Hvitfeldtsgatan 19A-21B samt Nordbanegatan 35.
- Inköp av skjutbara markiser i pergolan på innergården.


Dokument

file_download
Årsredovisning Batteriet 18, 2017
Beskrivning link
Ta del av den digitala beskrivningen här!

Om Centrum

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur, ett rikt utbud av shopping och restauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och i parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park som är centrums största. Här finns utrymme för många aktiviteter och upplevelser bland rhododendron, magnolior, azaleor och exotiska träd. I mitten av parken ligger en damm som främjar fågellivet, en rotunda och stans fina Pippipark där barnen gärna leker skeppsbrott eller lämnar sina nappar till sockerdricksträdet! Flera konstverk pryder parken, bland andra Magnus Lundbergs "Vårnymfen" vars vita klänning dansar vackert i vinden! Den mest välexponerade och välbesökta parken är annars Picassoparken som pryds av en 8 meter hög Picassostaty. Parken är en populär mötesplats.  Hela listan av parker och lekplatser hittar du på Halmstad kommuns hemsida!

I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offentlig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ. Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyller staden med liv - människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden och till stadens utbud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet nattklubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.


Under 2017 har Storgatan och Brogatan genomgått en stor uppfräschning. Målet är att skapa ett ännu mer levande centrum med öppna gångytor som ökar det naturliga gångflödet mellan butiker och restauranger. Nya planteringar, belysning, konstverk och platser för lek har även anlagts.

Lilla Torg (där du bl.a. hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd stråk med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen. 

Att bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!


Förskolor & skolor

Västanvindens förskola med tre avdelningar (1-5 år), Skånegatan 13 
Karlsro förskola med tre avdelningar (1-5 år) Väderögatan 4
Kimbogårdens förskola med tre avdelningar (1-6 år) , Fågelvägen 45 
Aleskogens Förskola (1-5 år), Gentoftev 1
Sömntutans förskola öppen dygnet runt (1-12 år), Rhedinsg 14
Dragonens förskola, Apelstamsgatan 2A
Musans förskola (privat, 1-5 år)
Höjdens förskola
Guldfiskens förskola med specialinriktning på allergier och  infektionskänsliga barn, Bohusg 2 A 

Slottsjordsskolan (åk F-3), Skånegatan 25
Brunnsåkerskolan (åk 4-9), Flygaregatan 2
Internationella Engelska Skolan (åk 4-9), Kastanjeallén 3

Läs mer om skolorna här: www.utb.halmstad.se

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här