Välplanerade ytor i välskött förening!

Hertig Knutsgatan 43B, Högskolan/Öster

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS1 850 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING3 308 kr/månad
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg samt avsättning till inre fond med 56 kr.
ANTAL RUM3 rok varav 2 sovrum
VÅNING2 av 3
HISSNej
Boarea70,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Högskolan/Öster
VISNING 24 augusti Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Fräscha ytor nära Högskolan!

En mycket smakfull lägenhet om 70 kvm som fördelare sig på 3 rum och kök. Kök från Marbodal som samspelar med vardagsrummet i en delvis öppen planlösning, fräscht duschrum, två bra sovrum, rymligt vardagsrum samt balkong i soligt läge. Ett bra läge ett stenkast från Högskolan. Närhet till Östra stranden och livsmedelsaffär. Månadsavgift på endast 3 308 kr/mån. Varmt välkomna på visning!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGHSB Vår Bostad
ANDEL I FÖRENING3,17902%
BYGGÅR1949
ENERGIPRESTANDA120 kWh/kvm år
DRIFTSKOSTNAD300 kr/mån,
hushållsel 300 kr/mån.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

På andra våningen kommer vi in i denna trivsamma 3:a som nu söker nya ägare. Vi kommer in i en väl tilltagen möblerbar hall med klinkerliknande laminatgolv. Väggarna är målade.

På vänster sida av entrén har vi två bra sovrum med laminatgolv och målade väggar. Båda sovrummen har tillgång till två garderober vardera.

Centralt placerat i lägenheten finner vi duschrummet som är delvis kaklat och delvis målat. På golvet ligger ett klinkergolv i mörkgrå ton. Duschrummet är utrustat med wc, tvättställ samt dusch med infällbara glasdörrar från 2015.

Köket från Marbodal har luckor i ek. Bra arbetsytor med vit mosaik ovanför som lyses upp av spotlightsen. På golvet ligger ett klinkerliknande laminatgolv. Väl tilltagen matplats för cirka 4-6 personer. Kapitalvarorna består av kyl, frys, induktionshäll 2012, fläkt, ugn samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet nås från såväl hall som från kök. Vardagsrummet är ljus och lättmöblerat och rymmer såväl matsalsmöblemang som soffgrupp och TV. Från vardagsrummet finns utgången till den härliga balkongen där vi njuter av solen under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen.

En trevlig och mycket välplanerad lägenhet belägen i en mycket välskött förening!

Övrig information

Föreningen

Föreningen består av 34 st lägenheter, 8 st lokaler samt 12 st bilplatser.

Föreningen har mycket god ekonomi och inga lån.

Övriga utrymmen

Till lägenheten följer ett stort förråd på vinden samt en mindre matkällare i källarplan.

I källaren finns lättillgänglig tvättstuga med torktumlare och separat effektivt torkrum.

Cykelförråd i källaren.

Parkering

Föreningen disponerar 12 parkeringsplatser som hyrs till kostnad av 90 kr/mån (sep kö).
Möjlighet finns att teckna boendeparkering på gatorna i området.

TV & Internet

Kabel-TV levereras av Tele2 vision där ett basutbud ingår i månadsavgiften. Internet: Fastigheten är ansluten till Bredbandsbolaget enligt HSB:s avtal ( möjlighet till 1000 mbit).

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.

Renoveringar

2001 - Taket bytt.
2002 - Fönster ommålade.
2005 - Renovering balkonger.
2009 - Stammarna renoverade.
2011 - Fönsterna bytta till 2-glas isolerglas.
2014 - Lägenhetsdörrarna byttes ut.


Dokument

file_download
Årsredovisning Vår Bostad 2018.
Beskrivning link
Ta del av den digitala broschyren här!

Om Öster - Högskolan

Öster är ett omtyckt blandområde med flertalet flerbostadshus, villor och parvillor, lugna gator och ett rikt kommersiellt utbud. Här finner du närheten till allt du kan tänka dig längs Laholmsvägen, en förbindelseväg som går mellan centrum och Eurostop vid E6:an. Om det så är frukostfrallor, inredning eller vård du behöver så finner du det nära! 

Med närhet till högskolan och det centrala Halmstad är läget perfekt för den som vill leva i händelsernas centrum! Här finner du det mesta på en promenads avstånd och cyklar du når du snart en strand att lapa sol på eller motionera längs med. Motionerar vintertid gör du annars i närbeläget gym eller badhus och pizzan eller sushin köper du på nära håll. Kommunikationerna är bra och önskar man resa utanför Halmstad ligger nya regionsbussterminalen på gångavstånd, från vilken man även lätt når centralstationen och stadsbussarnas nya hållplatser som stod klara december 2017. Nya resecentrum förväntas stå helt klart åren efter 2020 då sista etappen med utbyggnad av järnvägen förhoppningsvis skall påbörjas, om detta är beslut ännu inte taget. Halmstads resecentrum kommer när det står klart bli en knytpunkt för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten.

Du cyklar till Östra Stranden på några få minuter. Badplatsen är speciellt omtyckt för dess långa, finkorniga och hårt packade sandstrand samt för det långgrunda badet! Gröningen på Östra Stranden är en populär badplats i Halmstad, särskilt för de boende på Öster. Under sommaren är det många som vill utnyttja denna lugna plats nära centrum för grillning och bad. Invid Gröningen på Östra stranden sträcker sig en 30 meter långa badbryggan ut från land och 2009 invigdes här Halmstads andra tillgänglighetsanpassade bad. Förutom hjälpmedel för bad i havet erbjuds ett omklädningshus med anpassad toalett och dusch. Utanför huset finns det picknickbänkar. 
På Östra stranden erbjuds förutom bad även en rad andra aktiviteter såsom t ex minigolf och kitesurfing. 


Senior

PRO Halmstad Öster aktiverar ca 300 medlemmar med bland annat canasta och minigolf!


Förskolor & skolor

Granitens förskola (1-5 år), Granatvägen 8 A 
Klackerups förskola (1-5 år), Blomstervägen 8 
Klotets förskola, Malcusgatan 26 
Engelbrekts förskola, Engelbrektsgatan 24 
Fiskens förskola (privat), Mårtenhusgatan 10 
Teknikförskolan (1-5 år). Mårtenhusgatan 10
Österängs förskola (1-6 år), Österängsg 52
Östra Lyckans förskola, Carl Kuylenstjernas väg 1

Furulundsskolan (åk F-9), Karl Ifvarssons gata 23
Linehedsskolan (åk F-3), Linehedsvägen 20
Nyhemsskolan, (åk F-5), Stålgatan 10 
Östergårdsskolan (åk 4-9) Carl Kuylenstiernas Väg 1

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här