Välplanerad lägenhet med direkt närhet till golfbana och salta bad!

Golfbanevägen 21B, Tylösand

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS2 995 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING3 474 kr/månad
I månadsavgiften ingår kallvatten, bostadsrättstillägg, TV-paket "Lagom" bredbandstelefoni samt internet 100/100.
ANTAL RUM3 rok varav 2 sovrum
VÅNING1 av 2
HISSNej
Boarea82,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Tylösand
VISNING 4 juni Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Öppna ytor med direkt utgång till uteplatserna!

Här erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt lägenhetsboende i bostadsrättsform utan ansvar för yttre skötsel och underhåll. Du frigör tid till det mer njutningsfulla i livet som t.ex. golf, salta bad, nöje samt rekreation i form av långa promenader längst havet och Prins Bertilsstig!
Lägenheten har en öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier i tre väderstreck samt två uteplatser med morgon- resp. kvällssol. Interiören är genomgående ljus med lättskötta och moderna materialval.

Föreningen tillåter fritidsboende!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGBrf Strandgården Tylösand
ANDEL I FÖRENING2,6193%
BYGGÅR2007
ENERGIPRESTANDA48 kWh/kvm år
DRIFTSKOSTNAD1 250 kr/mån:
Uppvärmning 1 250 kr/mån.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

Välkomna till denna trivsamma bostadsrätt i markplan som nu söker nya ägare. Lägenheten har ett utmärkt och mer privat läge i området med ingång och uteplats mot den lugna Golfbanevägen. Den andra och betydligt större uteplatsen ligger vänd mot den trivsamma innergården där man om sommaren med fördel njuter av eftermiddags- och kvällssolen.
Naturskön omgivning med omedelbar närhet till strand, hav och avkopplande promenader längst Prins Bertils stig. Förstklassiga Hotel Tylösand erbjuder allt inom spa, träning, underhållning och flertalet restauranger. Dessutom har man gångavstånd till en av Sveriges bästa golfbanor Halmstad Golfklubb!

Lägenheten ligger lättillgängligt i markplan utan trappor eller nivåskillnader. Entrén når vi via det ljusa och luftiga trapphuset där vi även finner postboxar samt utgång till den trivsamma innergården. För extra trygghet så är porten alltid låst, dygnet runt.

Lägenhetens hall känns ljus och välkomnande med ett praktiskt grått klinkergolv, vitmålade väggar och tak samt inbyggd garderob för kläd- och skoförvaring.

Vidare kommer vi in till sällskapsytorna där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Genomgående finner vi ett ekparkettgolv i ek samt målade väggar i vitt utförande.

Det praktiska arbetsköket är utrustat med slät vit skåpinredning och kapitalvaror i modern och rostfri design. Bänkskivor och praktisk bardel av grå laminat och med infälld diskho. Ovanför arbetsytorna sitter ett vitt kakel som stänkskydd. I taket sitter infällda spotlights som kvällstid ger en stämningsfull belysning. Vi finner även ett liggande fönster som tillför ljusinsläpp. Köket är utrustat med spishäll inbyggnadsugn, fläkt, kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn. Samtliga kapitalvaror är i rostfritt utförande.

Vardagsrummet har genomgående generösa ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier. Här ryms såväl matsalsmöblemang som soffgrupp. Här finns ett rikligt ljusinsläpp via de generösa fönsterpartierna. Fönsterna är försedda med måttanpassade lamellgardiner. Härifrån kommer vi vidare ut till den stora härliga uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol. Uteplatsen är stensatt och utanför ligger vår lättskötta trädgårdstäppa som omgärdas av en grönskande häck. För den som tycker solen blir för varm så är det bara att fälla ut den elektriskt styrda markisen som även styrs av väder och vind.

Duschrummet är inrett med grått klinkergolv. Väggarna är kaklade i vitt utförande och matchas snyggt av en mörkgrå fondvägg vid duschplatsen. Duschrummet erbjuder även bra tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights som regleras till önskat sken. Fönster som ger såväl ljusinsläpp som vädringsmöjligheter. Duschrummet är utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod, handdukstork.

På var sida av duschrummet finner vi de två sovrummen. Det ena sovrummet om cirka 11 kvm har ett högt beläget gavelfönster som ger bra ljusinsläpp. Sovrummet har tillgång till en garderob. Utgång till lägenhetens andra uteplats där vi njuter av morgonsolen. Dörren till uteplatsen är försedd med en lamellgardin.

Till höger om duschrummet finner vi det största sovrummet om cirka 16 kvm som även har tillgång till en bra garderob med skjutdörrar i vitt utförande. Även här finns en utgång till uteplatsen med morgonsol. Fönstret och dörren är försedda med lamellgardiner.

En mycket trivsam lägenhet i markplan som nu söker nya ägare!

Övrig information

Föreningen

Välskötta Brf Strandgården är belägen nära bad, golf, nöjen och service. Föreningen består av totalt 36 bostadsrätter samt en lokal som hyrs ut som hyresrätt. Föreningen har mycket god ekonomi.

Föreningen tar ut en pantsättningsavgift av köparen på 1% av basbeloppet.
Säljaren betalar en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet.

Föreningen tillåter sommarboende.

Övriga utrymmen

Gemensamt cykelförråd finns.

Parkering

Föreningen har 36 garage som i första hand hyrs ut till medlemmarna till en kostnad av 600 kr/mån. I garagets inre del finns även ett förråd om cirka 4 kvm.
Fri parkering på gatorna i området.

TV & Internet

Fiber vi Telia finns indraget till lägenheterna. I månadsavgiften ingår TV-paket "Lagom" bredbandstelefoni samt internet 100/100.

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Värme- och ventilationsanläggning

Golvvärme i hela lägenheten som värms upp med en värmeväxlare (finns i varje lägenhet). Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själv för värmeväxlaren. Till -och frånluftsventilation.

Kommande renoveringar

Föreningen har inga kommande renoveringar utöver normalt underhåll.

Dokument

file_download
Årsredovisning Strandgården 2018

Om Tylösand

Tylösand är bland annat välkänt för sin fantastiska strand med finkornig sand, uppdelad i partybeach, soldyrkarparadis och barnfamiljstrand. Vilken del av stranden du än föredrar svajar en hissad Blå Flagg i vinden och du har nära till kiosk och livräddarnas vakande öga. 

Sanddynerna kring Tylöhus fungerar också som picknicktillhåll för musikintresserade konsertsnyltare och hela stranden besöks av naturnjutare på promenad eller löprunda, året om. Nattlivet sommartid börjar gärna med Hotel Tylösands välbesökta After Beach där det är fullsatt långt innan coverbanden intar scenen på eftermiddagarna. Ett stenkast från denna strand ligger detta trevliga villa- och bostadsrättsområde där fåtalet försäljningar skvallrar om trivsel och hemtrevnad hos de boende. 

Restaurangerna i området håller hög klass, som t ex Punch med sin omtyckta mat, miljö samt äventyrsgolf och Salt som med sitt unika läge på klipporna erbjuder en skön upplevelse och lyxig meny. Högklassiga är också restaurangerna på Hotel Tylösand, för att inte tala om deras SPA-avdelning med gym och stora konstgalleri.

Bekvämt promenadavstånd är det till skola, affär och service, ca 5-10 minuters bilfärd till livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, restaurang och service, samt förskola och skola. Stora parkeringsplatser ligger i anslutning till strand och hotell.

Tylösand ingår i ett omväxlande kustavsnitt med vacker landskapsbild, stor tillgänglighet och ett etablerat fritidsutnyttjande. Bad, båtsport, fritidsfiske, golf samt strövområden med spår, stigar och fritidsvägar gynnar friluftslivet vare sig man är gammal eller ung. En motionsslinga samt tennisbanor finns också nära tillhands.

Gillar du golf har du kommit rätt. Tiotusentals golfare åker gärna till Halmstad för att spela golf varje år och det är inte för intet man kallar sig Golfhuvudstaden. Man har flera gånger blivit framröstad till Årets Golfstad tack vare av sin fantastiska natur och golfkultur. Här hittar vi sex 18-hålsbanor, en av världens bästa träningsanläggningar och flera pay and play banor. Den närmast belägna är också den mest välkända, nämligen Halmstad Golfklubb i Tylösand som arrangerat flera stora tävlingar på den Norra banan, bland andra Solheims Cup 2007, och som blivit framröstad som Sveriges bästa 2005. Restaurangen här (Halmstad Golfrestaurang) har utsetts till Sveriges bästa Golfkrog flera år i rad! 

Golfbanorna i Tylösand, Ringenäs och Villshärad har dessutom padelbanor och Halmstad Golfarena erbjuder längskidåkning på konstsnö vintertid. 


Förskolor & skolor

Lokes förskola (1-5 år. Avd: Solen, Stjärnan, Pärlan, Snäckan), Lokes väg 1
Smultronställets förskola (1.5 år, privat förskola), Lokes väg
Klockargårds förskola (Reggio Emilia-inriktning) Tenorv 2
Bäckagårds förskola (1-5 år. Avd: Duvan, Sparven, Svalan) Söndrums Kyrkov 1 

Frösakullsskolan (åk F-5)
Hovgårdsskolan(åk F-5)
Bäckagårdsskolan (åk F-5)
Jutarumsskolan (åk F-5)
Eketånga Montessoriskola (privat, åk F-9)
Söndrumsskolan (åk 6-9)
Gullbrandtorpsskolan (åk F-9)

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här