Nyproducerade bostadsrätter i markplan!

Fyllinge

Om bostadsrätterna

UTGÅNGSPRIS1 845 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING3 197 kr/månad
ANTAL RUM2 rok varav 1 sovrum
VÅNING
HISSNej
Boarea71,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Fyllinge
VISNING Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Nytt och fräscht med egen uteplats!

Fyllinge utvidgas med populära stenhus som bostadsrätter i markplan med villakänsla på fjärde kvadranten. Här bor du med naturen som granne samtidigt som du har närheten till parker, förskola, skola. Härifrån når du både ”Hallarna, centrum och Östra Stranden på bekvämt cykelavstånd. I Fyllinge blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag.

Här planerar nu Halmstads Stenhus för 13 radhus och 6 parhus som marklägenheter i ett plan, i storlekarna 71 kvm (2 rok), 83 kvm (3 rok) och 92 kvm (4 rok). Huskropparna uppförs i lättbetong och är placerade utmed gårdsgator som mynnar ut i mindre gårdsrum vilket skapar en gemytlig och trygg miljö där all trafik är på fotgängarnas villkor. Boendet i Fyllinge passar såväl för det äldre och yngre paret som för barnfamiljen. Pris från 1 845 000 kr. Månadsavgifter från 3 197 kr/mån. Beräknad inflyttning vintern 2020.

Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGBrf. Nyckeln
ANDEL I FÖRENING%
BYGGÅR2019
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Föreningen

Brf Nyckeln består av totalt 13 bostadsrätter av varierande storlek.

Trots det relativt korta avståndet in till central Halmstad, ca 6 km, är området mycket lugnt. Angränsande bebyggelse utgörs av nybyggda fristående villor samt flerbostadshus med bostadsrätter. Alldeles intill finns många trevliga lantliga miljöer och parkområden. Det är heller inte särskilt långt till stränder längs med kusten eller till skog och mark

Övriga utrymmen

Till varje bostadsrätt följer ett förråd.

Parkering

Parkeringsplatser finns att tillgå.

Om Fyllinge

Ungefär 5 km söder om Halmstads centrum ligger Fyllinge med en blandning av bostadsrätter, hyreshus och villor. Låga hus med många lekplatser och generösa grönytor mellan husen kännetecknar området och lugnet och närheten till havet är annat som gör att de flesta bor kvar länge här. 

Södra delen av Fyllinge har varit bebodd sedan mycket lång tid, det vet man sedan man hittat ett stråk av bronsåldersgravar i nord-sydlig riktning. Att en träbro funnits över Fylleån vid Fyllebro kan man veta genom att studera en målning som beskriver slaget här den 17 augusti 1676. Slaget vid Fyllebro var det sista i Halland och avgörande under det skånska kriget mot Danmark. Genom segern kunde svenskarna samla förstärkningar och sedan besegra danskarna i slaget mot Lund. Bron har ersatts några gånger sedan dess och som senast 2005 tillkom en gång- och cykelbro som förbinder Fyllinge med handelsområdet Eurostop. 

Det tar ca fem minuter att cykla till Hallarna och Stenalyckan, ett stort handelsområde som erbjuder det mesta av livsmedelsaffärer, systembolag, apotek, optiker, bibliotek, restauranger, bilhandlare, sportbutiker, bygghandel, bokhandel, träningsanläggningar, blomsterhandel, flertalet klädbutiker och mycket mer!

Åt andra hållet ligger industriområdena Kistinge och Villmanstrand. Här arbetar ett stort antal människor och här finner man också en större återvinningscentral. 

I centrala Fyllinge ligger en vårdcentral, pizzeria, Fyllingeskolan, förskolor, fritidsgård, bibliotek. Mariakyrkan med sin åttakantiga planform återfinns också här som en fridens bonad på krigisk mark. En vacker kyrka i tegel där Marias färg blå dominerar rummet och för tankarna till himlen och trofastheten. 

Idrottsplatsen Halmiavallen ligger intill Åkeslätt i närheten av Olofstorp. Åkeslätt har sedan mitten av 80-talet varit en viktig samlingsplats för aktiviteter som anordnats av Fyllingeskolan, fritidsgårdarna och innebandyklubben. I området finns flera idrottsföreningar inom gymnastik, innebandy och fotboll. 

Stadsbondgården Olofstorp har sedan 1990 varit ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Här erbjuds fri entré och möjligheter att hålla barnkalas. På gården finns flera olika sorters bondgårdsdjur, fina trädgårdar och en butik med försäljning av hantverk. Härifrån går du fina promenader på välplanerade stigar längs Assarpsbäcken, och vill du kan du lätt ta en paus vid någon eldstad och grilla eller fika lite. 

Längs en sträcka inom en kilometer i Fylleån, har det funnits flera kvarnar genom tiderna, bland andra Fyllinge Kvarn och Fyllinge mölla på södra sidan som har tillhört Fyllinge by, medan Snöstorps mölla på norra sidan tillhörde Snöstorps by. Fyllinge kvarn har anor sedan medeltiden och kanalen här stensattes på 1700-talet. Idag drivs kvarnen som elkraftstation. Här paddlar man gärna SUP längs den vackra sträckan ner mot havet! 


Förskolor & skolor

Gäddans förskola (tre avd 1-5 år), Gäddvägen 179                                        
Gyllebolets förskola  (tre avd 1-5 år), Taxvägen 35 
Klackens förskola (två avd 1-5 år), Jaktfalksvägen 53
Fyllinge förskola, Settervägen 21

Fyllingeskolan (Åk F-9), Gäddvägen 181Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här