Låg avgift!

Broddesonsgatan 63 B, Centrum/Väster

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS1 795 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING2 795 kr/månad
I månadsavgiften ingår värme och vatten.
ANTAL RUM3 rok varav 2 sovrum
VÅNING1 av 3
HISSNej
Boarea63,3 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Väster
VISNING 17:e september Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Fräscht helhetsintryck i välskött förening!

På attraktiva Väster finner vi denna välplanerade och inflyttningsklara trea som ger ett fräscht helhetsintryck. Belägen endast en halvtrappa upp i mycket välskött förening med låga avgifter. Balkong mot innergård, vardagsrum med fiskbensmönstrad parkett, renoverat kök samt helkaklat badrum är några av de mervärden som erbjuds!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGBrf Detektiven
ANDEL I FÖRENING2,519%%
BYGGÅR1960
ENERGIPRESTANDA148 kWh/kvm år
DRIFTSKOSTNAD250 kr/mån,
hushållsel 250 kr/mån.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

Direkt när vi kliver innanför dörren får vi en trivsam känsla av hemtrevnad. På golvet ligger ett klinkergolv i grå ton Väggarna är målade i vitt.

Till höger kommer vi in i badrummet som renoverades 2004 med klinkergolv i blå ton samt väggar kaklade i vitt. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ samt dusch som försetts med nya glasdörrar.

Köket är ljust och beläget med fönster ut mot Broddesonsgatan. Köket har luckor i ek som matchas mot en mörk bänkskiva samt kakel ovanför arbetsytorna. Köket erbjuder matplats för cirka fyra personer. Kapitalvarorna består av ugn, häll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. På golvet ligger ett klinkergolv i grå ton och väggarna är målade i vitt.

I inre delen av hallen finner vi den praktiska klädkammaren samt ingången till det första sovrummet. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek.

Vardagsrummet är lättmöblerat och på golvet ligger ett vackert fiskbensmönstrat parkettgolv. Här finner vi även utgången till balkongen som är belägen mot innergården. Här njuter vi av solen under förmiddagen.

Det största sovrummet är beläget längst in i lägenheten och är beläget på ett lugnt läge in mot gården. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Här erbjuds en inbyggd garderob.

Lägenheten har försetts med ny el 2017.

En mycket trivsam lägenhet på ett tilltalande läge på attraktiva Väster!

Övrig information

Föreningen

Föreningen består av 38 bostadsrätter samt en lokal. Föreningen är välskött och har mycket god ekonomi.
Föreningens hemsida når ni på www.brfdetektiven.se

Övriga utrymmen

Till lägenheten följer förråd i källarplan.
Två gemensamma tvättstugor finns i källarplan.
Cykelförråd finns i källaren.
På innergården finns en gemensam uteplats till medlemmarnas förfogande.

Parkering

Ett garage i markplan kostar 400 kr/mån, ett källargarage kostar 250 kr/mån och en parkeringsplats 150 kr/mån. Fri parkering utmed Broddesonsgatan dygnet runt.
På andra sidan Karlsrovägen finns en stor grusparkering att tillgå.

TV & Internet

Föreningen har tillgång till fiber via Halmstad Stadsnät där varje bostadsrättsinnehavare tecknar avtal efter egna önskemål.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Renoveringar

Föreningen har dragit in fiber via Halmstad Stadsnät 2019.
Relining av avloppsstammar genomfördes 2013.
3-glas fönster installerade i slutet av 80-talet.
Taken renoverades 1995/2000 med ny papp, ströläkt och bärläkt.
Nya säkerhetsdörrar till lägenheterna 2006.
Under 2007 renoverades entréer och trapphus, målning fasad, renovering hängrännor, stuprör, balkonger samt ny fjärrvärmeanläggning.

Föreningen planerar att dra in fiber cirka år 2020.


Energideklaration
Energiprestanda 148kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2009-07-09
Utförd av Anticimex

Dokument

file_download
Årsredovisning Detektiven 2018

Om Väster

Väster sträcker sig från Västra Stranden och Aleskogen bort till Galgberget vid sjukhuset. Stadsdelen utgörs till större delen av ett villaområde, som anlades i början av 1900-talet. Villorna var stora och påkostade med stora trädgårdar och beboddes till en början av de burgnare samhällsklasserna. Här råder en stilfull känsla för prakt i herrgårdsliknande byggnader i nationalromantisk stil, stramare stenbyggnader, funkishus och andra vackra villor, alla med förtrollande trädgårdar. I den blandade bebyggelsen finner man idag också låga bostadsrättshus och radhus. 

Eftertraktade Väster bjuder på lugn och ro i omedelbar närhet till centrala Halmstads puls. Det som kännetecknar området är de gröna omgivningarna, den låga bebyggelsen och placeringen mellan centrum och Flygstaden. Flygstadens köpcentrum ligger sedan 2002 invid flygplatsen och här erbjuds ca 25 butiker med inriktning främst mot hus och hem, sport och fritid. Cykel- och gångvägar leder dig hit. Cykelvägen leder dig bland annat förbi Mickedala som ligger i början av den gamla kustvägen mot Falkenberg och Göteborg. Området ligger i närheten av Galgberget och Länssjukhuset i Halmstad. Här finns Halmstads ridhus och den stora Västra Kyrkogården med kapellen St Katarina och St Anna. 

Vill du vara aktiv har du hittat alldeles rätt! På gångavstånd når du boulehall, träningsanläggningar, fotbollsplaner, golfbana, ridhus och inte minst Galgberget bakom Halmstad sjukhus med sin fina natur och slingrande promenadvägar och löpspår. Här är Galgbergstrapporna kända för att ge löpare en extra utmaning och man är mer än nöjd på toppen vid Utsiktstornet när man sprungit några vändor. Här kan du få möjlighet att gå in i tornet för en fantastisk utblick över Halmstad! Simmar gör du i havet på Västra Stranden efter en kort cykeltur.

På Mickedala drivs det kommunala ridhuset av Halmstad Fältrittsklubb. Ridskolan är kvalitetsmärkt, vilket innebär att den uppfyller kraven som ställs av Svenska Ridsportsförbundet. Klubben är mycket aktiv och håller träningar och tävlingar på den fina anläggningen.

På Galgberget finner du också den fina och populära lekplatsen Sagoängen, inbäddad i bokskogen som planterades här på 1860-talet. 


Förskolor & skolor

Västanvindens förskola med tre avdelningar (1-5 år), Skånegatan 13 
Karlsro förskola med tre avdelningar (1-5 år) Väderögatan 4
Kimbogårdens förskola med tre avdelningar (1-6 år) , Fågelvägen 45 
Höjdens förskola (1-5 år)
Guldfiskens förskola med specialinriktning på allergier och  infektionskänsliga barn, Bohusg 2 A 
Sömntutans förskola öppen dygnet runt, året om (1-12 år), Rhedinsgatan 14
Dragonens förskola, Apelstamsgatan 2A
Musans förskola (privat, 1-5 år) 
Vittra förskola (privat)

Slottsjordsskolan (år F-5) Skånegatan 25
Brunnsåkersskolan (år 6-9) Flygaregatan 2 
Internationella Engelska Skolan (privat, år 4-9)
Vittra (privat, år F-9) 

Läs mer om skolorna här: www.utb.halmstad.se

Öppen förskola

Norre Katts Öppna Förskola - Badhusgatan 1

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här