Gavellägenhet med kök från 2018!

Blåsbackegatan 10A, Centrum/Nyatorp

Om bostadsrätten

UTGÅNGSPRIS1 825 000 kr
AVGIFT TILL FÖRENING4 826 kr/månad
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV samt avsättning till inre fond.
ANTAL RUM3 rok varav 1 sovrum
VÅNING3 av 3
HISSNej
Boarea74,0 kvm
OMRÅDESBESKRIVNING Nyatorp
VISNING Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för din personliga visningstid!
KARTA Hitta hit

Läcker lägenhet med  generösa sällskapsytor!

En mycket läcker lägenhet med snyggt kök och synnerligen generösa sällskapsytor där ljuset flödar fritt! Köket från 2018 är stilrent inrett med luckor i vitt utförande samt rostfria kapitalvaror. Härligt läge på översta våningen och balkong där vi njuter av solen större delen av dagen. För den som önskar går det med enkla medel skapa ytterligare ett sovrum. Varmt välkomna på visning!

3D View - the dollhouse experience

Här kan du besöka bostaden virtuellt. För att besöka övre plan samt vindsplan vandra ut genom entrén.Välkommen att titta in i dockskåpet, se den möblerade planlösningen eller gå omkring i bostaden genom att klicka dig framåt i ringarna - med piltangenter, fingrar eller mus, på samma sätt som för Google Streetview.

Ta din tid och peka på det du vill titta närmare på; tapeterna, golvet, spottarna i taket, utsikten - du väljer. I hela bostaden! Allt som krävs är att din webbläsare stöder 3D, Open GL. Välkommen hem!
Klicka för att starta Dollhouse 3D view
play_circle_outline

Lite mer information

   
BOENDEFORMBostadsrätt
FÖRENINGHSB Brf Kronbruden
ANDEL I FÖRENING1,50047%
BYGGÅR1951
ENERGIPRESTANDA206 kWh/kvm år
DRIFTSKOSTNAD200 kr/mån,
hushållsel 200 kr/mån.
Har du frågor och funderingar om den här bostaden?
Tveka inte att kontakta mig!
Henric Johansson
Registrerad Fastighetsmäklare
Mobil: 0731 499 502
Mail: henric@bostadco.se

Här vill man bo!

På översta våningen kommer vi in i denna ljusa och välrenoverade lägenhet.

På golvet i entrén ligger ett klinkergolv i grå ton medan väggarna är stilrent målade i vitt. I taket sitter infällda spotlights som regleras till önskat sken.

Till höger i entrén finner vi badrummet som har ett klinkergolv som matchas av väggarna som är delvis målade och delvis kaklade i vitt utförande. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod samt badkar.

Fortsätter vi förbi badrummet så kommer vi in i sovrummet som har en mörkgrå textilmatta på golvet (inlagd 2019), mattan ger en dov och skön känsla. Väggarna är målade i vitt och här finns gott om utrymme att installera en garderobsvägg för den som önskar.

Till vänster i entrén kommer vi in till det läckra köket som renoverats 2018 (Ikea modell Voxtorp). På golvet ligger ett enstavs plankgolv i ek. Luckor i vitt utförande som matchas snyggt av en mörk bänkskiva samt vitt kakel ovanför. Kapitalvarorna består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys (side by side) ugn samt en kombinerad ugn/mikrovågsugn. Nuvarande ägare har på ett smakfullt vis öppnat upp väggen mot det tidigare sovrummet för att skapa en ljus och öppen boendemiljö. Där det tidigare sovrummet fanns blir ett perfekt utrymme för en stor matgrupp. Här finns även bra förvaringsmöjligheter i en dubbelgarderob med skjutdörrar i vitt. På golvet ligger ett vackert fiskbensmönstrat parkettgolv i ek som slipats och oljats 2017. Golvet fortsätter sedan in i vardagsrummet som har ett burspråk som bidrar till ett generöst ljusflöde. Vardagsrummet är lättmöblerat med väggar målade i vitt. Från vardagsrummet når vi balkongen som är belägen på ett högt, fritt och soligt läge. Här njuter vi av solen större delen av dagen och hela kvällen!

För den som önskar går det på ett naturligt vis skapa ett andra sovrum till lägenheten.

En mycket läcker lägenhet med snyggt kök och synnerligen generösa sällskapsytor där ljuset flödar fritt!

Övrig information

Föreningen

HSB:s Brf Kronbruden är en aktiv förening som utfört stora renoveringar under åren. Föreningen består av 5 st flerbostadshus med 9 st uppgångar, 62 st lägenheter fördelade på 4 st 1:or, 22 st 2:or samt 36 st 3:or, man har 16 st bilplatser, 23 st lokaler samt 8 st garage.

Övriga utrymmen

På vinden finns ett rymligt förråd på vinden som följer lägenheten.
En mindre sk "matkällare" i källarplan.

Gemensam tvättstuga finns på Blåsbackegatan 10.
Cykelrum finns i varje källare.
I hus nr 6 finns en gemensam bastu till medlemmarnas förfogande.

Parkering

Föreningen har 7 st garage som hyrs ut till en kostnad av ca 400 kr/mån (sep kö) samt 8 platser i carport för ca 100 kr/mån (sep. kö).
Fria parkeringsplatser finns på gatorna i området.

TV & Internet

Ett basutbud med kabel-tv från Com Hem ingår i månadsavgiften. Internet finns att tillgå via Com Hem.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburna radiatorer som värms upp av fjärrvärme.

Renoveringar

Föreningen som är mycket aktiv har bl a låtit utföra nedan renoveringar under senaste åren:
Taket är omlagt, 2004.
Balkongerna är renoverade, 2004.
Fasaderna är renoverade, 2008/2009.
Fönster och balkongdörrar har bytts ut till 3-glasfönster, 2000.
Avloppsstammarna är renoverade via relining, 2008/2009.
Nya vattenrör är indragna i hus och lägenheter. 2008/2009.
Tvättstugorna har uppdaterats.
Fjärrvärme har installerats.
Utfört ventilationskontroll.
2016 byttes lägenhetsdörrar och trapphusen målades om.
2017 Nya ytterdörrar i trapphusen (9 st).

Dörrarna i trapphusen ska bytas ut under 2016.


Dokument

file_download
Årsredovisning Kronbruden 2017.
Beskrivning link
Ta del av den digitala beskrivningen!

Om NYATORP

Nyatorp är lummigt, inbäddat och uppvuxet. Charmen är påtaglig bland bostäderna i detta omtyckta område, där villagatorna blandas med flerbostadshus och där järnvägen utgör en tydlig gräns av området åt väster, öster om Nissastrand och stan. Här ligger också bevaransvärda Lundgrens gjuteri, nedlagt 2009 och nu i ett läge där man gärna ser bostäder i de gamla kulturhistoriskt intressanta byggnaderna av tegel och med sågtandstak. 

I området ligger den relativt nyanlagda Linnéparken med klätterställningar som utmanar på höjden, streetbasketplan med mera, en lekplats tänkt främst för barn i åldrarna 5-12 år. 

I områdets sydvästra del som gränsar mot järnvägen,  finner vi en rad verksamheter som t ex gym, galleri, butiker, matställen med mera. Till Nissastrand är det bara ett stenkast och promenaderna eller joggingrundorna längs Nissan lockar naturligtvis den som vill röra på sig i en vacker miljö. Även på Nissastrand sprudlar det av företagsamhet av allehanda slag.  

På ett kort gång/cykelavstånd norrut (på Sannarp) ligger Halmstads välutbyggda stolthet och idrottshjärta och tronar med sina fina anläggningar. Här erbjuds simhall med äventyrsbad, ishall, skejtpark, fotbollsplaner, gym etc. Halmstad Arena erbjuder också stora evenemang av skiftande 
karaktär. I dess närhet finns också Busfabriken, ett omåttligt populärt lekland för barn. Nyatorp ligger i ett nav med allt nära helt enkelt!


Förskolor & Skolor

Furets förskola, Videvägen 38
Sömntutans förskola 14, Rhedinsgatan 14
Nissans förskola, Sven Jonsons gata 12
Engelbrekts förskola, Engelbrektsgatan 24 
Rödhaken förskola, privat, Engelbrektsgatan 22
Lyckans förskola samt Teknikförskolan, Mårtenhusgatan 10 
Malmqvistska Fritidshem, privat

Furulundsskolan (år F-9), Karl Ifvarssons gata 25
Nyhemsskolan (år F-5), Stålgatan 10 
Östergårdsskolan (år 4-9)
Engelska Skolan (år 4-9)

Allmänt

Uppgifterna i bostadsbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta.

Areauppgifter härrör från fastighetsregistret och kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att arean är av betydelse bör vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad?
Vänligen kontakta ansvarig mäklare som kan hjälpa dig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Vänligen respektera säljarnas önskemål om att boka tid för visning etc med mäklaren.

Informationen på denna sida är inte alltid 100% komplett. Vänligen tag del av fullständig beskrivning i broschyrform.

Budgivning

En budgivning vid en försäljning som sker genom Bostad&Co är fullkomligt transparent och buden redovisas löpande till samtliga budgivare under processen. Samtliga bud som läggs är ”säkra” då alla budgivare har lämnat in lånelöfte till mäklaren alternativt medgivit mäklaren att kontakta deras bankkontakt. Allt för att säkerställa att de bud som läggs har en ekonomisk bärighet. När köpekontraktets samtliga villkor är uppfyllda överlämnas en budgivningslista till såväl köpare som säljare med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt bud och klockslag för lagda bud.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt till lagda bud och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet skrivits under har inget bindande avtal upprättats. Det innebär att om det inkommer ytterligare bud efter budgivningen är avslutad men innan kontrakt undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som då tar ställning till om budet skall beaktas eller inte.

Läs mer om budgivningen här