Välkommen till harplinge centrum!

NU KAN VI ÄNTLIGEN ERBJUDA EN NY STOR NYBYGGNATION!
Byggstart juni 2018.
(Försäljningen är ett samarbete med HalmstadHus)

Succén fortsätter! Samtidigt som byggnationen av 10 kedjehus på Sofieberg är färdig kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med 16 kedjehus i populära Harplinge! Vi fortsätter med samma starka samarbete som vid byggnationen på Sofieberg med HalmstadHus AB, Bygg AB Lars Bengtsson&Son och NPN-Villan. De 16 tomterna i Harplinge har ett fint läge med angränsning mot grönområde och här finns stor valfrihet att kunna påverka ert framtida drömboende! 


OMRÅDET

15 kilometer norr om Halmstad hittar vi Harplinge, ett område på stark frammarsch. Boende tilltalas främst av områdets charmiga, lugna läge med närhet till både kust och natur. Harplinge är barnvänligt med både kommunens och kyrkans öppna förskola, BVC, förskolor, skola samt fritidsgård i området. Fritiden när flera framgångsrika lag i olika idrotter. Här finner du också bland annat närbutik, pizzeria, konditori, bibliotek, frisör, Harplinge Lantmän och bibliotek. Harplinge är aktivt och lagom nära det mesta.

Även närområdet är rikt på utbud och aktiviteter. Du kan bland annat besöka Vilshärads golfbana som passar hela familjen. Golfklubben erbjuder även en omtyckt after beach under sommaren! Även stränderna i Haverdal, Särdal och Steninge ligger på cykelavstånd, liksom vackra naturreservat, lantliga butiker och charmiga caféer och restauranger dit man gärna tar en utflykt. Flygstaden med ett stort utbud av butiker nås på knappt 10 minuter med bil. Centrum ligger 15 minuter bort och bussförbindelserna både norrut och in till Halmstad trafikeras med jämna tidsmellanrum. Det finns även en bra förbindelse till E6 vilket underlättar vid längre resor.Detaljplanen tillåter byggnation av både enplanshus och tvåplanshus enligt bifogade PDF-filer längst ner på sidan. Detta innebär alltså att ni själva kan välja vilken av de två hustyperna ni helst föredrar att bygga. 
FÖRSÄLJNING

Kontakt:


Om du vill ha en värdering av din bostad i samband med intresse för villorna så kontaktar du oss på Bostad&Co genom att ringa oss på telefon 035 710 95 00 eller genom att fylla i dina uppgifter här:

Namn: *
Adress:
Telefon: *
Epostadress: *
Bifoga fil:
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska


MATERIAL

Nedan  hittar du alla samlade dokument om projektet i Harplinge! Klicka bara på pdf-ikonerna nedan för att ta dig vidare!
Mer information med bland annat tillvalskatalog och detaljerad rumsbeskrivning kommer senare. 

Broschyr  Broschyr
Situationsplan  Situationsplan
Planlösning enplanshus  Enplanshus planritning
Fasadritningar enplanshus  Enplanshus fasadritning
Planlösning tvåplanshus  Tvåplanshus planritning
Fasadritningar tvåplanshus  Tvåplanshus fasadritning
Färdigställandegrader  Färdigställandegrader
Leveransbeskrivning  Leveransbeskrivning