Välkommen till harplinge centrum!

NU KAN VI ÄNTLIGEN ERBJUDA EN NY STOR NYBYGGNATION!
(Försäljningen är ett samarbete med HalmstadHus)

Succén fortsätter! Efter byggnationen av 10 kedjehus på Sofieberg och 37 nya villor i Gullbrandstorp kan vi nu presentera ett nytt spännande projekt med 16 kedjehus i populära Harplinge! De 16 tomterna har ett fint läge med angränsning mot grönområde och här finns stor valfrihet att kunna påverka ert framtida drömboende! 

Till området erbjuds två hustyper, ett 1-planshus á 86 m² och ett 2-planshus á 138,8 m². Projektet byggs i form av kedjehus vilket innebär att husen sammanbyggs med carport/förråd. Området byggs i fyra etapper med fyra tomter i varje etapp. Försäljningen startar med tomt 1-4 och fortsätter sedan med tomt 5-16. 

Enplanshuset i vinkel är otroligt välplanerat där varje kvadratmeter används på ett effektivt sätt. Huset rymmer två sovrum, badrum, rymlig tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Tvåplanshuset passar i sin tur perfekt för familjen med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga på nedervåningen samt allrum, badrum, walk-in closet & fyra sovrum på ovanvåningen. Både 1-plans och 2-planshuset har praktiska klinkergolv i entré och helkaklade badrum med inredning från välkända Svedbergs. Köksinredningen levereras av Vedum och vitvarorna i både kök och tvättstuga från Siemens. Till projektet har en separat tillvalsbroschyr tagits fram med de valmöjligheter som finns till ert nya hus. Här är vi unika och erbjuder kostnadsfria tillval, det vill säga att ni kan välja precis vad ni vill från broschyren utan extra kostnad. Alla hus säljs dessutom till fast pris och med totalentreprenad vilket ger en garanterat trygg affär där ni som köpare redan från början vet hur mycket ert nya hus kommer kosta.

PRISER

1-planshus från 2 895 000 kr nyckelfärdigt inklusive carport + förråd.
2-planshus från 3 295 000 kr nyckelfärdigt inklusive carport + förråd.
Fasta priser inklusive tomt, nyckelfärdigt hus, carport och förråd samt byggherrekostnader. Byggnationen utförs med totalentreprenad. 

För detaljerad info vad som ingår i huspriset, se leveransdeklaration nedan i PDF.

Tomtindelning Harplinge
HalmstadHus Harplinge
”Observera att tomtindelningen är preliminär och kan avvika från verkligheten.” 

OMRÅDET

15 kilometer norr om Halmstad hittar vi Harplinge, ett område på stark frammarsch. Boende tilltalas främst av områdets charmiga, lugna läge med närhet till både kust och natur. Harplinge är barnvänligt med både kommunens och kyrkans öppna förskola, BVC, förskolor, skola samt fritidsgård i området. Fritiden när flera framgångsrika lag i olika idrotter. Här finner du också bland annat närbutik, pizzeria, konditori, bibliotek, frisör, Harplinge Lantmän och bibliotek. Harplinge är aktivt och lagom nära det mesta.

Även närområdet är rikt på utbud och aktiviteter. Du kan bland annat besöka Vilshärads golfbana som passar hela familjen. Golfklubben erbjuder även en omtyckt after beach under sommaren! Även stränderna i Haverdal, Särdal och Steninge ligger på cykelavstånd, liksom vackra naturreservat, lantliga butiker och charmiga caféer och restauranger dit man gärna tar en utflykt. Flygstaden med ett stort utbud av butiker nås på knappt 10 minuter med bil. Centrum ligger 15 minuter bort och bussförbindelserna både norrut och in till Halmstad trafikeras med jämna tidsmellanrum. Det finns även en bra förbindelse till E6 vilket underlättar vid längre resor.Detaljplanen tillåter byggnation av både enplanshus och tvåplanshus enligt bifogade PDF-filer längst ner på sidan. Detta innebär alltså att ni själva kan välja vilken av de två hustyperna ni helst föredrar att bygga. 
FÖRSÄLJNING

Kontakt:


Om du vill ha en värdering av din bostad i samband med intresse för villorna så kontaktar du oss på Bostad&Co genom att ringa oss på telefon 035 710 95 00 eller genom att fylla i dina uppgifter här:

Namn: *
Adress:
Telefon: *
Epostadress: *
Bifoga fil:
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriskaMATERIAL

Nedan  hittar du alla samlade dokument om projektet i Harplinge! Klicka bara på pdf-ikonerna nedan för att ta dig vidare!

Situationsplan  Situationsplan
Planlösning enplanshus  Harplinge 1 plan planritning.pdf
Fasadritningar enplanshus  Harplinge 1 plan fasad.pdf
Planlösning tvåplanshus  Harplinge fasad 2 plan.PDF
Fasadritningar tvåplanshus  Harplinge fasad 2 plan.PDF
Leveransdeklaration  Leveransdeklaration Harplinge.pdf
Totalentreprenad broschyr  Totalentreprenad_Leveransdeklaration.pdf
Tillvalsbroschyr  Tillvalskatalog.pdf