Välkommen till gullbrandstorp norra!

NU KAN VI ERBJUDA EN STOR NYBYGGNATION I GULLBRANDSTORP!
(Försäljningen är ett samarbete med HalmstadHus och Mjöbäcksvillan)

Gullbrandstorp Norra ligger på en höjd och har sprängts fram genom omfattande anläggningsarbeten vilket gör de 56 tomterna unika i sin utformning. Här erbjuds en vacker utsikt över åkrar och där även havet kan skymtas i horisonten. Närheten till havet och naturen , bra bussförbindelser och knappa 15 minuter in till Halmstad centrum gör Gullbrandstorp Norra till ett perfekt område att bosätta sig i! 

Området erbjuder stor valfrihet att kunna påverka ert framtida drömboende med flera olika hustyper från Mjöbäcksvillan. Följ länken för mer information och prisförslag för ett nyckelfärdigt 1,5-planshus: http://www.bostadco.se/hem-till-salu/hem-till-salu/villor/dammvagen-4 OMRÅDET

Gullbrandstorp ligger ca 9 km nordväst om Halmstad och har under senare år fått ett rejält uppsving vad gäller inflyttning och nybyggnation. Den förbättrade vägstandarden samt närhet till stränderna i Vilshärad, Ringenäs och Haverdal bidrar till befolkningsökningen. 

Restriktiva byggbestämmelser kring hästgårdarna söder om Gullbrandstorp säkerhetsställer att rekreationsområdena här inte växer bort i områdets exploatering. Därmed bibehålls ridsporten och landskapets kvalitéer vilket är en tillgång för ortens invånare i det rörliga friluftslivet.

Idag finns i Gullbrandstorp en läkarmottagning, livsmedelsbutik, pizzeria, bensinmack och diverse företag. Flygstaden och centrala Halmstad ligger på behagligt avstånd, med lanthandel, restaurang och café däremellan. Heagård och Möllegård är bra exempel på utflyktsmål i närheten om du blir sugen på delikatesser och fina miljöer! Därtill finner du inte långt från Gullbrandstorp Mjellby Konstmuseum som erbjuder konstutställningar med välkända konstnärer samt aktiviteter därikring, samt Kaggagård om du söker närodlade grönsaker. Området trafikeras av busslinjer nr 10, 30, 75, 330 och 350. Turtätheten är två turer i timman under dagtid. En bra och flitigt använd cykelväg finns också in till Flygstaden och centrala Halmstad. 

Gullbrandstorp har ett rikt föreningsliv. Hembygdsföreningen här är aktiv och har bl. a anordnat vandringar, midsommarfirande och kulturaftnar. Medlemmar har möjlighet att hyra föreningens stuga eller lada. Även Samhällsföreningen är mycket aktiv. På Gullevi IP kan du se GAIS spela fotboll och för barn och unga finns t ex scouterna i området. Onsjö IF kör gympa för vuxna och barn och när det kommer till innebandy kör duktiga Kustens IF på för fullt. HGH (fotboll) är också mycket aktiva. Det är ett samarbete mellan de tre klubbarna Haverdal IF, Gullbrandstorp AIS och Harplinge IK, där ungdomsverksamheterna samverkar. På fredagskvällarna bedriver Gullbrandstorps Föräldraförening fritidsgårdsverksamhet i Gullbrandstorpsskolans lokaler.

Gullbrandstorp har också ett par fina lekplatser, ett utegym och en motionsslinga som är 1,2 km lång. 

Förskolor & skolor

Gullängens förskola med fyra avdelningar (1-5 år), Furugatan 14 
Vilshärads förskola (1-5 år), Skälviksvägen 2
Gullbrandstorps förskola (1-5 år), Skolgatan 7

Gullbrandstorpsskolan (År F-9), Grangatan 11FÖRSÄLJNING

Kontakt:


Om du vill ha en värdering av din bostad i samband med intresse för villorna så kontaktar du oss på Bostad&Co genom att ringa oss på telefon 035 710 95 00 eller genom att fylla i dina uppgifter här:

Namn: *
Adress:
Telefon: *
Epostadress: *
Bifoga fil:
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska


MATERIAL

Nedan finner ni mer info om de hustyper som i första hand erbjuds till området: